Mesaje de Sfantul Stefan

27 Decembrie - Sfântul Stefan

In fiecare an in ziua de 27 decembrie il sarbatorim pe Sfantul Stefan, cel dintai mucenic al crestinitatii, prilej pentru a-i ura si felicita pe toti cei care poarta numele de Stefan si nume derivate din acesta si un bun prilej pentru a le trimite mesaje si urari cu ocazia zilei lor de nume.

Mesaje de Sfantul Stefan - La multi ani dragul meu Stefan!Sa ai puterea sa faci lumea mai buna si sa-i faci fericiti pe toti din jurul tau cu bunatatea, dragostea si frumusetea sufletului tau! La multi ani dragul meu Stefan!

Mesaje de Sfantul Stefan - Cele mai bune urari de la mine si la multi ani de Sfantul Stefan!Iti urez din tot sufletul noroc, sa iti gasesti pacea si fericirea, sa nu versi nicio lacrima si sa traiesti fiecare clipa astfel incat sa nu regreti nicio secunda trecuta! Cele mai bune urari de la mine si la multi ani de Sfantul Stefan!

Mesaje de Sfantul Stefan - La Multi Ani de Sf. Stefan!Iti doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamana de soare, un an de iubire, un veac de sanatate si un mileniu de bani! La Multi Ani de Sf. Stefan!

Mesaje de Sfantul Stefan - Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui flutureIti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul ciocarliei ss la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori!

Mesaje de Sfantul Stefan - La multi ani de Sfantul Stefan!Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. Iti doresc multa sanatate si toate dorintele sa ti se implineasca! La multi ani de Sfantul Stefan!

Mesaje de Sfantul Stefan - La Multi Ani Stefan!Visele si sperantele de azi sa devina realitate, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu! La Multi Ani Stefan!

Mesaje de Sfantul Stefan - La multi ani Stefane!De ziua ce-ti surade-n prag/ Si-i porti frumosul nume/ Eu iti doresc tot ce-i mai drag/ Si mai frumos pe lume! La multi ani Stefane!

Mesaje de Sfantul Stefan - Poezie de Sfantul StefanStefan – Hai noroc si voie buna/ Sa petrecem impreuna/ C-astazi este o zi mare/ Si-i motiv de sarbatoare! La multi ani!

Mesaje de Sfantul Stefan - La multi ani de Sfantul Stefan!Iti urez ca ziua ta sa iti aduca o raza de soare, sa ai inima plina de speranta, iar in lume sa gasesti numai fericire! La multi ani de Sfantul Stefan!

Mesaje de Sfantul Stefan - LA MULTI ANI DE SF. STEFAN!Cu simple cuvinte/ Iti urez fierbinte/ Multi ani inainte!/ Ani cu cer senin si noroc deplin/ Ani cu porti deschise/ Pentru nenumaratele tale vise!/ LA MULTI ANI DE SF. STEFAN!

TOTAL: 53

Mesaje pentru Stefan, Istvan, Fanel, Fanica, Stefanel, Stefanut, Fanuta, Fane, Stefanus, Stefania, Stefana, Fanica, Fanuta, Fana

#sfantulstefan #stefan #27decembrie

Mesaje Urari Felicitari

In fiecare an in ziua de 27 decembrie il sarbatorim pe Sfantul Stefan, cel dintai mucenic al crestinitatii, prilej pentru a-i ura si felicita pe toti cei care poarta numele de Stefan si nume derivate din acesta si un bun prilej pentru a le trimite mesaje si urari cu ocazia zilei lor de nume.