Mesaje de Sfanta Marina

17 Iulie - Sfânta Marina

O selectie de mesaje de Sfanta Marina si urari de ziua Sfintei Mucenite Marina - 17 Iulie

Mesaje de Sfanta Marina - La mulți ani!De Sfanta Marina, zi Sfântă, să se răsfrângă asupra ta bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare și iubitoare.

Mesaje de Sfanta Marina - La mulți ani!Celor care poartă numele Sfintei Marina le doresc sănătate și fericire.

Mesaje de Sfanta Marina - Să ai o zi de Sfanta Marina minunată!Fie ca Sfinții ce te protejază să-ți aduca mult noroc, fericire și împliniri. Să ai o zi de Sfanta Marina minunată!

Mesaje de Sfanta Marina - La mulți ani, Marina!Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate şi fericire. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

Mesaje de Sfanta Marina - La mulți ani, Marina si Marin!De ziua numelui tău cele mai frumoase dorințe să devină realitate.

Mesaje de Sfanta Marina - La mulți ani pentru toți prietenii mei de pe facebookLa mulți ani pentru toți prietenii mei de pe facebook care poartă numele Sfintei Marina .

Mesaje de Sfanta Marina - La mulți ani, Marina!Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate.

Mesaje de Sfanta Marina - La mulţi ani de ziua numelui tău!În această zi specială îţi transmit cele mai sincere urări. Să ai o viaţa plină de lucruri bune, iar Sfanta Marina, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească mereu. La mulţi ani de ziua numelui tău!

Mesaje de Sfanta Marina - La mulți ani, Marin!De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui.

Mesaje de Sfanta Marina - La mulți ani, de Sf. Marina!Să ai parte de sănătate, multe realizări și să te bucuri de această zi frumoasă mereu! La mulți ani, de Sf. Marina!

TOTAL: 25

Fie ca Sarbatoarea Sfintei Marina sa va aduca in inimi pace, iubire, bucurie si fericire! De ziua Sfintei Marina, Ca-i porti frumosul nume, Eu iti urez tot ce-i mai bun Si mai frumos pe lume. La multi ani! La multi ani si multa sanatate pentru toti cei care poarta numele Sfintei Marina! La multi ani pentru toti prietenii mei de pe facebook care poarta numele Sfintei Marina! Fie ca Sf. Marina, sa te ocroteasca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea. La multi ani! Fie ca Sfanta Marina sa va aduca pace, iubire, bucurie si fericire in mijlocul familiei!

#sfantamarina #17iulie

Mesaje Urari Felicitari

O selectie de mesaje de Sfanta Marina si urari de ziua Sfintei Mucenite Marina - 17 Iulie