Mesaje de Sfanta Marina

17 Iulie - Sfânta Marina

O selectie de mesaje de Sfanta Marina si urari de ziua Sfintei Mucenite Marina - 17 Iulie

Mesaje de Sfanta Marina - La mulți ani de Sfanta Marina!La mulți ani pentru toți prietenii mei care poartă numele Sfintei Marina!

Mesaje de Sfanta Marina - La mulți ani!În această Sfântă zi, îți doresc numai bine, multă fericire, îndeplinirea tuturor dorințelor și fie ca Sfanta Marina să te călăuzească mereu in viață.

Mesaje de Sfanta Marina - La mulți ani!Cu ocazia zilei Sf. Marina, îți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire.

Mesaje de Sfanta Marina - La mulți ani!Sfanta Marina să te călăuzească mereu, să-ți dea un munte de sănătate, o mare de iubire și un ocean de fericire. Ne gândim cu toții la tine și îți urăm tot binele din lume.

Mesaje de Sfanta Marina - La mulți ani, de Sf. Marina!La mulți ani, de Sf. Marina! Să ai parte de multă sănătate, bucurii și multe împliniri. Să te bucuri de această zi frumoasă mereu.

TOTAL: 25

Fie ca Sarbatoarea Sfintei Marina sa va aduca in inimi pace, iubire, bucurie si fericire! De ziua Sfintei Marina, Ca-i porti frumosul nume, Eu iti urez tot ce-i mai bun Si mai frumos pe lume. La multi ani! La multi ani si multa sanatate pentru toti cei care poarta numele Sfintei Marina! La multi ani pentru toti prietenii mei de pe facebook care poarta numele Sfintei Marina! Fie ca Sf. Marina, sa te ocroteasca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea. La multi ani! Fie ca Sfanta Marina sa va aduca pace, iubire, bucurie si fericire in mijlocul familiei!

#sfantamarina #17iulie

Mesaje Urari Felicitari

O selectie de mesaje de Sfanta Marina si urari de ziua Sfintei Mucenite Marina - 17 Iulie