Mesaje de Sfanta Marina

17 Iulie - Sfânta Marina

O selectie de mesaje de Sfanta Marina si urari de ziua Sfintei Mucenite Marina - 17 Iulie

Mesaje de Sfanta Marina - La mulți ani!Multă sănătate și fericire pentru toți cei ce se sărbătoresc de Sfanta Marina!

Mesaje de Sfanta Marina - La mulți ani!Sfanta Marina să-ți dea sănătate și putere să lupți pentru idealurile tale. Să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii și fericire alături de familie și cei dragi.

Mesaje de Sfanta Marina - La mulți ani de Sfanta Marina!Ziua numelui să-ți fie plină de realizări și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viața ta! La mulți ani de Sfanta Marina!

Mesaje de Sfanta Marina - 17 Iulie - Sfanta MarinaLa mulți ani pentru toți prietenii mei de pe facebook care poartă numele Sfintei Marina!

Mesaje de Sfanta Marina - Fie ca Sfanta Marina pe care îl reprezinţi, să-și coboare ochii asupra taÎți urez La Mulți Ani, pentru că porţi acest nume. Fie ca Sfanta Marina pe care îl reprezinţi, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniştea interioară.

Mesaje de Sfanta Marina - La mulți ani!Sper ca Sărbătoarea Sfintei Marina să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire și succes!

Mesaje de Sfanta Marina - Iți doresc o zi de Sfanta Marina cât mai frumoasă!Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțeasca pretutindeni. Iți doresc o zi de Sfanta Marina cât mai frumoasă!

Mesaje de Sfanta Marina - La mulți ani de Sfanta Marina!Sper ca ziua numelui tău să iți aducă multe motive de a sărbatori.

Mesaje de Sfanta Marina - La mulți ani de Sfanta Marina!Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. La mulți ani de Sfanta Marina!

Mesaje de Sfanta Marina - La mulți ani de Sfanta Marina!De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate. Să se indeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui.

TOTAL: 25

Fie ca Sarbatoarea Sfintei Marina sa va aduca in inimi pace, iubire, bucurie si fericire! De ziua Sfintei Marina, Ca-i porti frumosul nume, Eu iti urez tot ce-i mai bun Si mai frumos pe lume. La multi ani! La multi ani si multa sanatate pentru toti cei care poarta numele Sfintei Marina! La multi ani pentru toti prietenii mei de pe facebook care poarta numele Sfintei Marina! Fie ca Sf. Marina, sa te ocroteasca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea. La multi ani! Fie ca Sfanta Marina sa va aduca pace, iubire, bucurie si fericire in mijlocul familiei!

#sfantamarina #17iulie

Mesaje Urari Felicitari

O selectie de mesaje de Sfanta Marina si urari de ziua Sfintei Mucenite Marina - 17 Iulie