Mesaje de Rusalii

24 Iunie - Rusalii

Mesaje de Rusalii, urari de Rusalii, SMS de Rusalii pe care le poti trimite familiei si celor care va sunt dragi!

Mesaje de Rusalii - Fie ca Sarbatoarea Rusaliilor sa va aduca pace, iubire, bucurie si fericireFie ca Sarbatoarea Rusaliilor sa va aduca pace, iubire, bucurie si fericire in mijlocul familiei si celor care va sunt dragi!

Mesaje de Rusalii - Rusaliile, sarbatoare mare crestina! Sa ne gaseasca in pace pe totiRusaliile, sarbatoare mare crestina! Sa ne gaseasca in pace pe toti: Rusaliile acestea si viitoare si mai ales Duhul Sfant, a treia ipostaza a Lui Dumnezeu, care uneste, sfinteste si vorbeste in toate limbile, mesajul Lui Iisus: iubirea!

Mesaje de Rusalii - Binecuvintat sa fie Numele Celui Prea InaltBinecuvintat sa fie Numele Celui Prea Inalt! Si azi oamenii sunt umpluti de Duhul Sfint, si azi Duhul Sfint vorbeste in limbi omenesti si ingeresti prin gura oamenilor ce au fost umpluti de El. Cereti Duhul Sfint de la Dumnezeu, tinjiti dupa El si El va va binecuvinta. Fiindca orice Cuvint venit de la Dumnezeu nu este lipsit de putere.

Mesaje de Rusalii - Vino, Mangaietorule Duhule Sfinte si te salasluieste intru noiVino, Mangaietorule Duhule Sfinte si te salasluieste intru noi!

Mesaje de Rusalii - Puterea Sfantului Duh sa ne conduca viata in dreptate si unirePuterea Sfantului Duh sa ne conduca viata in dreptate si unire cu Domnul nostru Iisus Hristos ! Amin.

Mesaje de Rusalii - Sfantul Duh sa ne lumineze mintea, sufletul si cugetulSfantul Duh sa ne lumineze mintea, sufletul si cugetul! Amin.

Mesaje de Rusalii - Veniti toti credinciosii sa preaslavim pogorarea Sfantului Duh, Cel Care din sanurile Tatalui a purces aspra ApostolilorVeniti toti credinciosii sa preaslavim pogorarea Sfantului Duh, Cel Care din sanurile Tatalui a purces aspra Apostolilor, acoperind ca si cu niste ape pamantul de cunostinta lui Dumnezeu si invrednicind de harul cel de viata facator al infierii si de slava cea de sus pe cei ce alearga la El intru curatire, sfintind si indumnezeind pe cei ce striga: Vino, mangaietorule, Duhule Sfinte si Te salasuieste intru noi

Mesaje de Rusalii - Binecuvantat esti, Hristoase, Dumnezeul nostruBinecuvantat esti, Hristoase, Dumnezeul nostru, Cela ce preaintelepti pe pescari ai aratat, trimitandu-le lor Duhul Sfant; si printr-insii lumea ai vanat, Iubitorule de oameni, slava Tie!

Mesaje de Rusalii - Imparate ceresc, Mangaietorule, Duhul adevaruluiImparate ceresc, Mangaietorule, Duhul adevarului, Care pretutindenea esti si toate le plinesti, Vistierul bunatatilor si Datatorule de viata, vino si Te salasluieste intru noi si ne curateste pe noi de toata intinaciunea si mantuieste, Bunule, sufletele noastre.

Mesaje de Rusalii - Datatorul de viata, sa va sfinteasca sufletul cu pogorarea Sa si sa va daruiasca bucurii, smerenie in propasireCel ce pretutindenea este si pe toate le plineste, Vistierul bunatatilor si Datatorul de viata, sa va sfinteasca sufletul cu pogorarea Sa si sa va daruiasca bucurii, smerenie in propasire, tarie si rabdare in lupta cu ispitele si luminoasa vietuire crestina!

TOTAL: 15

La zece zile dupa Inaltarea lui Hristos, respectiv la 50 de zile de la Invierea Sa, praznuim Rusaliile - Pogorarea Sfantului Duh, cunoscuta si sub denumirea de Cincizecime.

#rusalii, #rusale

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de Rusalii, urari de Rusalii, SMS de Rusalii pe care le poti trimite familiei si celor care va sunt dragi!