Mesaje de Rusalii

4 Iunie - Rusalii

Mesaje de Rusalii, urari de Rusalii, SMS de Rusalii pe care le poti trimite familiei si celor care va sunt dragi!

Mesaje de Rusalii - BUCURIE DUHOVNICEASCA si MULTI ANI FERICITI in vietuire curata cu sanatate si cu frumoase infaptuiri!Duhul cel Sfant din Tatal purcezator, Lumina si de lumina datator, cel ce pe pagani la credinta i-a vanat facandu-i sa graiasca ca niste iscusiti cuvantatori cele dumnezeiesti, sa va daruiasca continua BUCURIE DUHOVNICEASCA si MULTI ANI FERICITI in vietuire curata cu sanatate si cu frumoase infaptuiri!

Mesaje de Rusalii - Fiul se preaslaveste, sa va dea in dar sanatate, intelepciune, smerenie in propasire, rabdare si statornicie in lupta cu ispitele incununandu-va viata cu MULTI ANI FERICITI!Lumina neinserata si de lumina datatoare, Viata adevarata si de viata facatoare, Binele insusi si izvorul bunatatii, prin Care Tatal se cunoaste si Fiul se preaslaveste, sa va dea in dar sanatate, intelepciune, smerenie in propasire, rabdare si statornicie in lupta cu ispitele incununandu-va viata cu MULTI ANI FERICITI!

Mesaje de Rusalii - Savarsind aleasa praznuire a Cincizecimii si a venirii DuhuluiSavarsind aleasa praznuire a Cincizecimii si a venirii Duhului, sorocul fagaduintei si implinirea nadejdii, rugam pe Bunul Dumnezeu si pe Preacurata Maica Sa, Pururea Fecioara Maria, sa va daruiasca SFINTIRE SUFLETULUI SI TRUPULUI, incununandu-va luminoasa vietuire crestina cu MINTUIRE!

Mesaje de Rusalii - Bucurati-va pentru ca Dumnezeu ne-a trimis in inima Duhul Fiului Sau!Bucurati-va pentru ca Dumnezeu ne-a trimis in inima Duhul Fiului Sau!

Mesaje de Rusalii - Sfantului Duh sa coboare peste voi si sa va aduca multa sanatate si fericireSfantului Duh sa coboare peste voi si sa va aduca multa sanatate si fericire, alaturi de familie si prieteni!

TOTAL: 15

La zece zile dupa Inaltarea lui Hristos, respectiv la 50 de zile de la Invierea Sa, praznuim Rusaliile - Pogorarea Sfantului Duh, cunoscuta si sub denumirea de Cincizecime.

#rusalii, #rusale

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de Rusalii, urari de Rusalii, SMS de Rusalii pe care le poti trimite familiei si celor care va sunt dragi!