Mesaje de Rusalii - Fiul se preaslaveste, sa va dea in dar sanatate, intelepciune, smerenie in propasire, rabdare si statornicie in lupta cu ispitele incununandu-va viata cu MULTI ANI FERICITI!

Lumina neinserata si de lumina datatoare, Viata adevarata si de viata facatoare, Binele insusi si izvorul bunatatii, prin Care Tatal se cunoaste si Fiul se preaslaveste, sa va dea in dar sanatate, intelepciune, smerenie in propasire, rabdare si statornicie in lupta cu ispitele incununandu-va viata cu MULTI ANI FERICITI!

Felicitari de Rusalii


Cele mai apreciate

Mesaje Urari Felicitari

Fiul se preaslaveste, sa va dea in dar sanatate, intelepciune, smerenie in propasire, rabdare si statornicie in lupta cu ispitele incununandu-va viata cu MULTI ANI FERICITI! - Lumina neinserata si de lumina datatoare, Viata adevarata si de viata facatoare, Binele insusi si izvorul bunatatii, prin Care Tatal se cunoaste si Fiul se preaslaveste, sa va dea in dar sanatate, intelepciune, smerenie in propasire, rabdare si statornicie in lupta cu ispitele incununandu-va viata cu MULTI ANI FERICITI! - Rusalii