Cele mai apreciate felicitari de Rusalii

20 Iunie - Rusalii

Felicitari de Rusalii, felicitari de Rusale pe care le poti trimite familiei si celor care va sunt dragi!

Cele mai apreciate felicitari de Rusalii - Pentru toti prietenii mei: Fie ca Sarbatoarea Rusaliilor sa va aduca pace, iubire si fericire in mijlocul familiei si celor care va sunt dragi!
Cele mai apreciate felicitari de Rusalii - Fie ca Sarbatoarea Rusaliilor sa va aduca pace, iubire si fericire in mijlocul familiei si celor care va sunt dragi!
Cele mai apreciate felicitari de Rusalii - Sfanta Sarbatoare de Rusalii sa iti aduca numai impliniri, liniste si lumina in suflet!
Cele mai apreciate felicitari de Rusalii - Vă doresc zile de Rusalii luminate și liniștite!
Cele mai apreciate felicitari de Rusalii - Fie ca Sarbatoarea Rusaliilor sa va aduca pace, iubire, bucurie si fericire in mijlocul familiei
Cele mai apreciate felicitari de Rusalii - Pentru toti prietenii mei de pe Facebook: Fie ca Sarbatoarea Rusaliilor sa va aduca pace, iubire si fericire in mijlocul familiei si celor care va sunt dragi!
Cele mai apreciate felicitari de Rusalii - Iti doresc zile de Rusalii luminate si linistite !
Cele mai apreciate felicitari de Rusalii - Sfânta Sărbătoare de Rusalii să vă aducă numai împliniri, liniște și lumină în suflet!
Cele mai apreciate felicitari de Rusalii - Rugăciune de Rusalii Doamne, ai grijă te rog de copiii mei. Dă-le sănătate și ocrotește-i de orice primejdie.
Cele mai apreciate felicitari de Rusalii - Sfânta Sărbătoare de Rusalii să vă aducă numai împliniri, liniște și lumină în suflet!

TOTAL: 369

Cele mai noi

La zece zile dupa Inaltarea lui Hristos, respectiv la 50 de zile de la Invierea Sa, praznuim Rusaliile - Pogorarea Sfantului Duh, cunoscuta si sub denumirea de Cincizecime.

#rusalii, #rusale

Mesaje Urari Felicitari

Felicitari de Rusalii, felicitari de Rusale pe care le poti trimite familiei si celor care va sunt dragi! - Cele mai apreciate felicitari de Rusalii: 20 iunie