mesaje de rusalii

Rusaliile, sarbatoare mare crestina! Sa ne gaseasca in pace pe toti: Rusaliile acestea si viitoare si mai ales Duhul Sfant, a treia ipostaza a Lui Dumnezeu, care uneste, sfinteste si vorbeste in toate limbile, mesajul Lui Iisus: iubirea! »»

Binecuvintat sa fie Numele Celui Prea Inalt! Si azi oamenii sunt umpluti de Duhul Sfint, si azi Duhul Sfint vorbeste in limbi omenesti si ingeresti prin gura oamenilor ce au fost umpluti de El. Cereti Duhul Sfint de la Dumnezeu, tinjiti dupa El si El va va binecuvinta. Fiindca orice Cuvint venit de la Dumnezeu nu este lipsit de putere. »»

Fie ca Sarbatoarea Rusaliilor sa va aduca pace, iubire, bucurie si fericire in mijlocul familiei si celor care va sunt dragi! »»

Sfantul Duh sa ne lumineze mintea, sufletul si cugetul! Amin. »»

Binecuvantat esti, Hristoase, Dumnezeul nostru, Cela ce preaintelepti pe pescari ai aratat, trimitandu-le lor Duhul Sfant; si printr-insii lumea ai vanat, Iubitorule de oameni, slava Tie! »»

Sfantului Duh sa coboare peste voi si sa va aduca multa sanatate si fericire, alaturi de familie si prieteni! »»

Bucurati-va pentru ca Dumnezeu ne-a trimis in inima Duhul Fiului Sau! »»

Savarsind aleasa praznuire a Cincizecimii si a venirii Duhului, sorocul fagaduintei si implinirea nadejdii, rugam pe Bunul Dumnezeu si pe Preacurata Maica Sa, Pururea Fecioara Maria, sa va daruiasca SFINTIRE SUFLETULUI SI TRUPULUI, incununandu-va luminoasa vietuire crestina cu MINTUIRE! »»

Lumina neinserata si de lumina datatoare, Viata adevarata si de viata facatoare, Binele insusi si izvorul bunatatii, prin Care Tatal se cunoaste si Fiul se preaslaveste, sa va dea in dar sanatate, intelepciune, smerenie in propasire, rabdare si statornicie in lupta cu ispitele incununandu-va viata cu MULTI ANI FERICITI! »»

Duhul cel Sfant din Tatal purcezator, Lumina si de lumina datator, cel ce pe pagani la credinta i-a vanat facandu-i sa graiasca ca niste iscusiti cuvantatori cele dumnezeiesti, sa va daruiasca continua BUCURIE DUHOVNICEASCA si MULTI ANI FERICITI in vietuire curata cu sanatate si cu frumoase infaptuiri! »»

Toate de Rusalii

Mesaje Urari Felicitari

mesaje de rusalii - Mesaje de Rusalii, urari de Rusalii, SMS de Rusalii pe care le poti trimite familiei si celor care va sunt dragi!