Mesaje de Nasterea Sfantului Ioan

24 Iunie - Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul

Mesaje si urari de Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul - 24 Iunie.

Mesaje de Nasterea Sfantului Ioan - La mulți ani!Celor care poartă numele Sfantului Ioan le doresc sănătate și fericire.

Mesaje de Nasterea Sfantului Ioan - La mulți ani!De Sfantul Ioan, zi Sfântă, să se răsfrângă asupra ta bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare și iubitoare.

Mesaje de Nasterea Sfantului Ioan - La mulți ani, Ioana!Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate şi fericire. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

Mesaje de Nasterea Sfantului Ioan - 24 Iunie - Sfantul IoanLa mulți ani pentru toți prietenii mei de pe facebook care poartă numele Sfantului Ioan!

Mesaje de Nasterea Sfantului Ioan - La mulți ani, Nela!De ziua numelui tău cele mai frumoase dorințe să devină realitate.

Mesaje de Nasterea Sfantului Ioan - La mulți ani, Ioana!De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui.

Mesaje de Nasterea Sfantului Ioan - La mulți ani!Sfantul Ioan să-ți dea sănătate și putere să lupți pentru idealurile tale. Să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii și fericire alături de familie și cei dragi.

Mesaje de Nasterea Sfantului Ioan - La mulți ani de Sfantul Ioan!La mulți ani pentru toți prietenii mei care poartă numele Sfantului Ioan!

Mesaje de Nasterea Sfantului Ioan - Iți doresc o zi de Sfantul Ioan cât mai frumoasă!Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțeasca pretutindeni. Iți doresc o zi de Sfantul Ioan cât mai frumoasă!

Mesaje de Nasterea Sfantului Ioan - La mulți ani pentru toți prietenii mei de pe facebookLa mulți ani pentru toți prietenii mei de pe facebook care poartă numele Sfantului Ioan .

TOTAL: 25

Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul este praznuita pe 24 iunie. Aceasta sarbatoare este cunoscuta in popor si sub denumirea de Sanziene sau Dragaica. Principala sarbatoare a Sfantului Ioan este pe 7 ianuarie - Soborul Sfantului Ioan Botezatorul - zi in care il cinstim pe cel care l-a botezat pe Hristos in Iordan. Biserica a inchinat lui Ioan sase sarbatori: nasterea (24 iunie), soborul lui (7 ianuarie), zamislirea lui (23 septembrie), taierea capului (29 august), prima si a doua aflare a capului lui (24 februarie) si a treia aflare a capului sau (25 mai).

#NastereaSfantuluiIoan #24Iunie #Sanziene

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje si urari de Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul - 24 Iunie.