Mesaje de Nasterea Sfantului Ioan

24 Iunie - Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul

Mesaje si urari de Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul - 24 Iunie.

Mesaje de Nasterea Sfantului Ioan - La mulți ani de Sfantul Ioan!De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate. Să se indeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui.

Mesaje de Nasterea Sfantului Ioan - La mulţi ani de ziua numelui tău!În această zi specială îţi transmit cele mai sincere urări. Să ai o viaţa plină de lucruri bune, iar Sfantul Ioan, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească mereu. La mulţi ani de ziua numelui tău!

Mesaje de Nasterea Sfantului Ioan - Să ai o zi de Sfantul Ioan minunată!Fie ca Sfinții ce te protejază să-ți aduca mult noroc, fericire și împliniri. Să ai o zi de Sfantul Ioan minunată!

Mesaje de Nasterea Sfantului Ioan - La mulți ani de Sfantul Ioan!Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. La mulți ani de Sfantul Ioan!

Mesaje de Nasterea Sfantului Ioan - La mulți ani, de Sf. Ioan!Să ai parte de sănătate, multe realizări și să te bucuri de această zi frumoasă mereu! La mulți ani, de Sf. Ioan!

TOTAL: 25

Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul este praznuita pe 24 iunie. Aceasta sarbatoare este cunoscuta in popor si sub denumirea de Sanziene sau Dragaica. Principala sarbatoare a Sfantului Ioan este pe 7 ianuarie - Soborul Sfantului Ioan Botezatorul - zi in care il cinstim pe cel care l-a botezat pe Hristos in Iordan. Biserica a inchinat lui Ioan sase sarbatori: nasterea (24 iunie), soborul lui (7 ianuarie), zamislirea lui (23 septembrie), taierea capului (29 august), prima si a doua aflare a capului lui (24 februarie) si a treia aflare a capului sau (25 mai).

#NastereaSfantuluiIoan #24Iunie #Sanziene

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje si urari de Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul - 24 Iunie.