Mesaje de Nasterea Sfantului Ioan

24 Iunie - Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul

Mesaje si urari de Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul - 24 Iunie.

Mesaje de Nasterea Sfantului Ioan - La mulți ani!Multă sănătate și fericire pentru toți cei ce se sărbătoresc de Sfantul Ioan!

Mesaje de Nasterea Sfantului Ioan - La mulți ani!Cu ocazia zilei Sf. Ioan, îți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire.

Mesaje de Nasterea Sfantului Ioan - Fie ca Sfantul Ioan pe care îl reprezinţi, să-și coboare ochii asupra taÎți urez La Mulți Ani, pentru că porţi acest nume. Fie ca Sfantul Ioan pe care îl reprezinţi, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniştea interioară.

Mesaje de Nasterea Sfantului Ioan - La mulți ani!Sfantul Ioan să te călăuzească mereu, să-ți dea un munte de sănătate, o mare de iubire și un ocean de fericire. Ne gândim cu toții la tine și îți urăm tot binele din lume.

Mesaje de Nasterea Sfantului Ioan - La mulți ani de Sfantul Ioan!Sper ca ziua numelui tău să iți aducă multe motive de a sărbatori.

Mesaje de Nasterea Sfantului Ioan - La mulți ani, de Sf. Ioan!La mulți ani, de Sf. Ioan! Să ai parte de multă sănătate, bucurii și multe împliniri. Să te bucuri de această zi frumoasă mereu.

Mesaje de Nasterea Sfantului Ioan - La mulți ani de Sfantul Ioan!Ziua numelui să-ți fie plină de realizări și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viața ta! La mulți ani de Sfantul Ioan!

Mesaje de Nasterea Sfantului Ioan - La mulți ani, Ioan!Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate.

Mesaje de Nasterea Sfantului Ioan - La mulți ani!Sper ca Sărbătoarea Sfantului Ioan să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire și succes!

Mesaje de Nasterea Sfantului Ioan - La mulți ani!În această Sfântă zi, îți doresc numai bine, multă fericire, îndeplinirea tuturor dorințelor și fie ca Sfantul Ioan să te călăuzească mereu in viață.

TOTAL: 25

Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul este praznuita pe 24 iunie. Aceasta sarbatoare este cunoscuta in popor si sub denumirea de Sanziene sau Dragaica. Principala sarbatoare a Sfantului Ioan este pe 7 ianuarie - Soborul Sfantului Ioan Botezatorul - zi in care il cinstim pe cel care l-a botezat pe Hristos in Iordan. Biserica a inchinat lui Ioan sase sarbatori: nasterea (24 iunie), soborul lui (7 ianuarie), zamislirea lui (23 septembrie), taierea capului (29 august), prima si a doua aflare a capului lui (24 februarie) si a treia aflare a capului sau (25 mai).

#NastereaSfantuluiIoan #24Iunie #Sanziene

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje si urari de Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul - 24 Iunie.