Mesaje de Incurajare

Mesaje de incurajare pentru diverse ocazii, mesaje de incurajare pentru examene sau alte evenimente din viata persoanelor dragi, fraze de incurajare, poezii de incurajare, sms de incurajare.

Mesaje de Incurajare - Traieste din plin si nu irosi firele de nisip din clepsidra vietii tale!Traieste din plin si nu irosi firele de nisip din clepsidra vietii tale!

Mesaje de Incurajare - Increde-te in tine si vei reusi!Nu crede ce spun altii ca poate vei gresi... Increde-te in tine si vei reusi!

Mesaje de Incurajare - Nimeni nu merita sa plangi pentru elNimeni nu merita sa plangi pentru el, iar cine merita, nu te va face sa plangi niciodata.

Mesaje de Incurajare - Nu exista pentru om decat 3 evenimenteNu exista pentru om decat 3 evenimente: Nasterea, Vietuirea si Moartea.../ Nu simte cand se naste, sufera ca trebuie sa moara si UITA sa traiasca!

Mesaje de Incurajare - Nu totul e pierdut cand te prabusesti. Viata are jocul ei, insa tu ai regulile tale.Nu totul e pierdut cand te prabusesti. Viata are jocul ei, insa tu ai regulile tale.

Mesaje de Incurajare - Nu uita ca esti o fiinta deosebita, ca esti unicaNu uita ca esti o fiinta deosebita, ca esti unica. Fii multumita de felul in care esti. Si nu uita ca cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce, chiar atunci cand se parea ca nu mai este nici o speranta.

Mesaje de Incurajare - Nu uita cat de putin ii trebuie unui om sa fie fericitNu uita cat de putin ii trebuie unui om sa fie fericit, dar cat de mult ii trebuie sa inteleaga acest lucru!

Mesaje de Incurajare - Poezie de IncurajareGandeste-te ca-n viitor/ Viata-i doar o clipa/ Ce trece repede, usor/ Pe-a timpului aripa./ Deci cauta s-o traiesti din plin/ Asa cum iti e data/ Caci toate-n viata mai revin/ Dar viata niciodata!

Mesaje de Incurajare - Aceasta-i arta de-a invinge!Sa poti sa crezi chiar daca altii te inseala... Sa poti sa te ridici chiar daca altii te coboara... Sa poti sa razi cand sufletul iti plange... Sa fii senin chiar dac-afara ninge... Aceasta-i arta de-a invinge!

Mesaje de Incurajare - Atunci cand simti ca totul in jur se prabuseste mergi mai departeAtunci cand simti ca totul in jur se prabuseste mergi mai departe. Daca ai prieteni adevarati te vor ajuta, daca nu trebuie sa gasesti singur forta de a continua...

TOTAL: 35

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de incurajare pentru diverse ocazii, mesaje de incurajare pentru examene sau alte evenimente din viata persoanelor dragi, fraze de incurajare, poezii de incurajare, sms de incurajare.