Mesaje de Incurajare

Mesaje de incurajare pentru diverse ocazii, mesaje de incurajare pentru examene sau alte evenimente din viata persoanelor dragi, fraze de incurajare, poezii de incurajare, sms de incurajare.

Mesaje de Incurajare - Tempoul fericirii contureaza sensul vietii! Traieste din plin!Tempoul fericirii contureaza sensul vietii! Traieste din plin!

Mesaje de Incurajare - Zambetul dureaza doar o clipa, dar amintirea lui o viata intreaga!!!Zambetul dureaza doar o clipa, dar amintirea lui o viata intreaga!!!

Mesaje de Incurajare - Dragostea e ca zambetul, daca n-o daruiesti nu valoreaza nimic!Lupta pentru visul tau chiar daca te ranesti pe drum! Dragostea e ca zambetul, daca n-o daruiesti nu valoreaza nimic!

Mesaje de Incurajare - Viata este ca o clepsidra, odata intoarsa timpul se scurge in favoarea luiViata este ca o clepsidra, odata intoarsa timpul se scurge in favoarea lui, iar tu ca un simplu trecator prin viata, traieste acea zi ca si cand ar fi prima zi din viata ta!

Mesaje de Incurajare - FII PERSEVERENT SI CAUTA FERICIREA IN FIECARE ZI!Este o nebunie sa urasti toti trandafirii, doar pentru ca te-ai intepat intr-un spin, sa renunti la visurile tale doar pentru ca unul nu ti s-a implinit, sa renunti la eforturile tale doar pentru ca nu ai reusit sa rezolvi ceva, sa iti condamni toti prietenii, doar pentru ca unul te-a tradat, sa nu crezi in dragoste doar pentru ca cineva nu te-a iubit, sa renunti la sansele tale de a fi fericit doar pentru ca nu ai reusit din prima incercare. Reaminteste-ti intotdeauna ca o alta sansa poate sa apara,un alt prieten,o noua iubire, o forta reinnoita... FII PERSEVERENT SI CAUTA FERICIREA IN FIECARE ZI!

Mesaje de Incurajare - Precum vinul bun, ce curge in pahare,si viata ta sa fiePrecum vinul bun, ce curge in pahare,si viata ta sa fie, ca si aroma lui,iar fiecare zi din viata care trece, sa-ti dea: TARIA, AROMA si NOBLETEA lui!

Mesaje de Incurajare - Exista un moment in viata cand ai dori sa poti sa daruiesti tot ce e mai frumos in viataExista un timp cand lumea se naruieste in jurul tau... oare de ce? Exista o zi cand timpul parca sta in loc si viata se scurge prin fata ochilor tai, oare de ce? Exista un moment in viata cand ai dori sa poti sa daruiesti tot ce e mai frumos in viata...

Mesaje de Incurajare - Dormi studente... dormi in pace... tara inginer te face...Dormi studente... dormi in pace... tara inginer te face...

Mesaje de Incurajare - Când ești jos, singura direcție în care poți să mergi e în sus!Când ești jos, singura direcție în care poți să mergi e în sus!

Mesaje de Incurajare - Ai curaj! Sterge-ti ochii! Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus.Ai curaj! Sterge-ti ochii! Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus.

TOTAL: 35

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de incurajare pentru diverse ocazii, mesaje de incurajare pentru examene sau alte evenimente din viata persoanelor dragi, fraze de incurajare, poezii de incurajare, sms de incurajare.