Mesaje de Incurajare

Mesaje de incurajare pentru diverse ocazii, mesaje de incurajare pentru examene sau alte evenimente din viata persoanelor dragi, fraze de incurajare, poezii de incurajare, sms de incurajare.

Mesaje de Incurajare - Daca n-ai vrea decat sa fii fericit, ar fi usorDaca n-ai vrea decat sa fii fericit, ar fi usor; dar vrei sa fii mai fericit decat altii si asta este aproape intodeauna greu, pentru ca suntem incredintati ca ceilalti sunt mai fericiti decat sunt in realitate!

Mesaje de Incurajare - Este o nebunie sa urasti toti trandafiriiEste o nebunie sa urasti toti trandafirii, doar pentru ca te-ai intepat intr-un spin, sa renunti la visurile tale doar pentru ca unul nu ti s-a implinit, sa renunti la eforturile tale doar pentru ca nu ai reusit sa rezolvi ceva, sa iti condamni toti ...

Mesaje de Incurajare - Bucura-te de viata, de ceea ce ai si nu te plange de ceea ce iti lipseste!Bucura-te de viata, de ceea ce ai si nu te plange de ceea ce iti lipseste! Pretuieste persoanele dragi pe care le ai langa tine...nu se stie cat vor fi langa tine! Nu rata momentele mici ale vietii in asteptarea altora marete...s-ar putea sa nu apara niciodata! Lucrurile mici fac oamenii sa se simta mari! Viata e frumoasa atat timp cat stii sa te bucuri de ea impreuna cu prietenii, familia....gandeste-te ca unii nu au nici macar ceea ce ai tu,nu rata momentul de a te bucura cand ai ocazia!!!!!!

Mesaje de Incurajare - Exista un timp cand lumea se naruieste in jurul tauExista un timp cand lumea se naruieste in jurul tau... oare de ce? Exista o zi cand timpul parca sta in loc si viata se scurge prin fata ochilor tai, oare de ce? Exista un moment in viata cand ai dori sa poti sa daruiesti tot ce e mai frumos in viata pentru cineva drag... visam si dorim ca intr-o buna zi acel vis poate va deveni realitate... doar speranta ne-a mai ramas...

Mesaje de Incurajare - Se numeste ZAMBET!Ai nevoie de o operatie estetica faciala? Poti bineficia de una gratis, o operatie mereu la indemana. Te va face sa arati mai tanar si nu are efecte secundare! Se numeste ZAMBET!

Mesaje de Incurajare - Cine rade si glumeste Sa nu crezi ca te iubesteCine rade si glumeste/ Sa nu crezi ca te iubeste/ Cine pare mai tacut/ Te iubeste cel mai mult!

Mesaje de Incurajare - Multa bafta, frate, si sper sa ii dai pe spateMulta bafta, frate, si sper sa ii dai pe spate, cu raspunsuri deocheate, hai noroc si sanatate!

Mesaje de Incurajare - Multa bafta la examen si nu iti fie fricaMulta bafta la examen si nu iti fie frica, in cel mai rau caz il mai dai o data.

Mesaje de Incurajare - Hai bafta, bai, si ai grija, daca iei peste 5 dai o bereHai bafta, bai, si ai grija, daca iei peste 5 dai o bere.

Mesaje de Incurajare - Hai bafta, bai, si ai grija, daca iei peste 5 dai un sucHai bafta, bai, si ai grija, daca iei peste 5 dai un suc.

TOTAL: 35

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de incurajare pentru diverse ocazii, mesaje de incurajare pentru examene sau alte evenimente din viata persoanelor dragi, fraze de incurajare, poezii de incurajare, sms de incurajare.