Mesaje de dragoste

Mesaje de dragoste, fraze de dragoste, poezii de dragoste, SMS de dragoste. Trimite si tu un te iubesc intr-un mesaj de dragoste pentru iubit/iubita/sot/sotie/prieten/prietena sau pentru alte persoane dragi tie!

Mesaje de dragoste - Esti ingerul meuVoi merge alaturi de tine pe strada cu o conditie: ascunde-ti aripile pentru ca lumea sa nu stie ca esti ingerul meu.

Mesaje de dragoste - Ce inseamna a te indragostiA te indragosti este atunci cand ea adoarme in bratele tale si se trezeste in visele tale!

Mesaje de dragoste - Te iubesc mai mult decat iubesc viataTu ai facut culorile mai vii, frumusetea mai pura, placerea mai intensa. Te iubesc mai mult decat iubesc viata, frumoasa mea, minunea mea.

Mesaje de dragoste - Stiam ca o sa-mi lipsestiStiam ca o sa-mi lipsesti, dar nu mi-am imaginat ca o sa fie atat de dureros!

Mesaje de dragoste - Ziua si noapteaImi este foarte dor de tine, cu toate ca incerc sa nu ma gandesc la asta, sunt insa doua momente cand nu reusesc: ziua si noaptea.

Mesaje de dragoste - Soarele si LunaToata lumea ar vrea sa fie ca si Soarele, pentru a-ti lumina viata. Eu as prefera sa fiu ca Luna, pentru a putea sa-ti luminez cele mai intunecate clipe, atunci cand soarele nu iti lumineaza viata.

Mesaje de dragoste - Esti incantarea si minunea sufletului meuEsti iubitul mintii, inimii si trupului meu, esti printul fermecat al viselor mele romantice, incantarea si minunea sufletului meu!

Mesaje de dragoste - As vrea sa fiu o lacrima in ochiul tauAs vrea sa fiu o lacrima in ochiul tau, pentru a putea aluneca pe obrazul tau si a ajunge pe buzele tale, dar nu as vrea ca tu sa fii o lacrima pe obrazul meu pentru ca te-as pierde ori de cate ori as plange.

Mesaje de dragoste - Pentru fericire, am nevoie de tine!Pentru a trai am nevoie de batai de inima. Pentru asta, am nevoie de o inima. Pentru o inima am nevoie de fericire. Pentru fericire, am nevoie de tine!

Mesaje de dragoste - Ma gandesc la tine. Esti viata mea. Te iubesc!Ma gandesc la tine. Ma auzi? Tu, aerul, soarele, norii, marea, valurile, fosnetul, ploaia, bucuria, tristetea, lacrimile, surasurile din viata mea. Esti viata mea. Te iubesc!

TOTAL: 75

Urari de dragoste, mesaje de dragoste pentru sot, mesaje de dragoste pentru sotie, mesaje de dragoste pentru iubit, mesaje de dragoste pentru iubita, mesaje de dragoste pentru prieten, mesaje de dragoste pentru prietena si multe altele.

#felicitari #dragoste #teiubesc

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de dragoste, fraze de dragoste, poezii de dragoste, sms de dragoste. Trimite si tu un te iubesc intr-un mesaj de dragoste pentru iubit, iubita, sot, sotie, prieten, prietena sau pentru alte persoane dragi tie!