Mesaje de dragoste

Mesaje de dragoste, fraze de dragoste, poezii de dragoste, SMS de dragoste. Trimite si tu un te iubesc intr-un mesaj de dragoste pentru iubit/iubita/sot/sotie/prieten/prietena sau pentru alte persoane dragi tie!

Mesaje de dragoste - Tu esti steaua mea calauzitoareNu stiu ce s-ar intampla cu mine daca tu nu ai exista! Intotdeauna imi inveselesti ziua si ma faci sa simt ca traiesc cu adevarat. Tu esti steaua mea calauzitoare care imi pazeste noptile.

Mesaje de dragoste - Viata este minunataCredeam ca viata este nedreapta cu mine si mi-a dat multe motive ca sa o urasc. Dar acum, cum as putea uri viata asta minunata care mi te-a dat pe tine ?

Mesaje de dragoste - Daca vrei iubire... Tasteaza numarul meuDaca vrei iubire... Tasteaza numarul meu. Pentru un sarut tasteaza 1 pentru imbratisare tasteaza 2 pentru o noapte de neuitat tasteaza 3 iar pentru toate astea... tasteaza numarul meu.

Mesaje de dragoste - Uneori facem dragosteUneori facem dragoste cu ochii. Uneori facem dragoste cu mainile. Alteori facem dragoste cu corpurile. Insa intotdeauna facem dragoste cu inima.

Mesaje de dragoste - De Sfantul ValentinDe Sfantul Valentin, iti multumesc pentru ca ai introdus cuvantul dragoste in dictionarul vietii mele! Te iubesc mult!

Mesaje de dragoste - Te iubesc din toata inimaSunt o mie de feluri de a spune Te iubesc. Eu stiu sa o spun doar intr-un singur fel, din toata inima! Te iubesc!

Mesaje de dragoste - Vreau sa-ti fur inimaVreau sa-ti fur inima, caci tu mi-ai rapit-o pe a mea. As vrea sa poti sa te vezi prin ochii mei. Numai asa ti-ai da seama ce mult insemni pt mine. Tu de vei iubi pe alta..eu nu pot sa te opresc dar te rog sa-ti fie mila de cuvantul TE IUBESC!

Mesaje de dragoste - Daca-mi pierdDaca-mi pierd buzele, te sarut cu ochii, Daca-mi pierd ochii, te sarut cu inima, Daca-mi pierd inima, o gasesc sigur la tine.

Mesaje de dragoste - Declaratie de dragosteDragul meu cu cat iti simt privirea ta mai aproape de chipul meu, parca renasc, inima mea devine un altar viu inchinat tie, care ma intelegi, ma iubesti, ma alinti.

Mesaje de dragoste - Da ... Te Iubesc!M-am intrebat ce e iubirea si nu am stiut sa raspund. M-am intrebat de ce te iubesc si nu am stiut sa raspund, da te iubesc, te-am iubit si te voi iubi o mie de ani

TOTAL: 75

Urari de dragoste, mesaje de dragoste pentru sot, mesaje de dragoste pentru sotie, mesaje de dragoste pentru iubit, mesaje de dragoste pentru iubita, mesaje de dragoste pentru prieten, mesaje de dragoste pentru prietena si multe altele.

#felicitari #dragoste #teiubesc

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de dragoste, fraze de dragoste, poezii de dragoste, sms de dragoste. Trimite si tu un te iubesc intr-un mesaj de dragoste pentru iubit, iubita, sot, sotie, prieten, prietena sau pentru alte persoane dragi tie!