Mesaje de dragoste

Mesaje de dragoste, fraze de dragoste, poezii de dragoste, SMS de dragoste. Trimite si tu un te iubesc intr-un mesaj de dragoste pentru iubit/iubita/sot/sotie/prieten/prietena sau pentru alte persoane dragi tie!

Mesaje de dragoste - Mesajul de la tine ma face fericitCineva a intrebat ce ii face pe oameni fericiti. Unii au raspuns ca bogatia, altii ca celebritatea. Ma gandeam la asta atunci cand am primut mesajul de la tine. Am zambit si am raspuns ca pe mine asta ma face fericit.

Mesaje de dragoste - Nimic nu e mai dulce ca iubireaIubirea se cere pretuita, nu ascunsa. Iubirea vrea sa fie libera, departe de dorintele lumesti, astfel ca spiritul sa nu-i fie umbrit, norocul s-o insoteasca si nenorocul sa n-o atinga. Nimic nu e mai dulce ca iubirea

Mesaje de dragoste - Daca prietenia ar fi viata, ti-as da viata meaDaca sarutarile ar fi apa, ti-as darui un ocean intreg. Daca imbratisarile ar fi frunze, ti-as darui o padure. Daca dragostea ar fi spatiu, ti-as darui o galaxie. Daca prietenia ar fi viata, ti-as da viata mea.

Mesaje de dragoste - Imparte cu cine crezi ca iti este prieten!Vorbe dulci sunt usor de spus, lucruri dragute sunt usor de cumparat, dar oameni de treaba sunt greu de gasit.

Mesaje de dragoste - Dincolo de dragostea taDincolo de tradare, de ura, de minciuna, de indoiala, de neincredere, de asteptare, de neimplinire, de sperante, de timp, de spatiu, dincolo de stele si de curgerea implacabila a timpului, de viata de dupa moarte, dincolo de dragostea ta pentru altul dragostea mea exista si striga in fiecare zi in mine! Te Iubesc!

Mesaje de dragoste - Iubirea, trupul si sufletulIubirea este hrana sufletului, la fel cum alimentele hranesc trupul fizic, iubirea hraneste sufletul ... daca trupul nu primeste alimentele de care are nevoie, el devine slab. La fel se petrec lucrurile si cu sufletul ... daca nu beneficiaza de iubirea de care are nevoie, devine slab, se poate chiar imbolnavi

Mesaje de dragoste - Iubirea ta e viata meaMai presus de toate ea mi-a fost dat ca sa traiesc pentru tine! Ca o vraja, mainile tale alunga orice grija vorbele tale imi sunt alinare si inspiratie si toate acestea pentru ca iubirea ta e viata mea.

Mesaje de dragoste - Sa ma privesti, sa ma saruti, sa ma atingiDaca viata mea ar fi o clipa petrecuta cu tine, nu mi-as dori alta ... O clipa sa ma privesti, sa ma saruti, sa ma atingi.

Mesaje de dragoste - O lacrimaDaca as fii o lacrima in ochii tai, m-as rostogoli pe obraz sa-ti ating buzele, iar daca tu ai fi o lacrima in ochii mei, nu as mai plange niciodata de frica sa nu te pierd!

Mesaje de dragoste - Langa inima taIncearca sa patrunzi cu privirea dincolo de ferestrele sufletului, in departare si gandeste-te la mine, pentru ca ma vei gasi oricand langa inima ta. Te iubesc!

TOTAL: 75

Urari de dragoste, mesaje de dragoste pentru sot, mesaje de dragoste pentru sotie, mesaje de dragoste pentru iubit, mesaje de dragoste pentru iubita, mesaje de dragoste pentru prieten, mesaje de dragoste pentru prietena si multe altele.

#felicitari #dragoste #teiubesc

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de dragoste, fraze de dragoste, poezii de dragoste, sms de dragoste. Trimite si tu un te iubesc intr-un mesaj de dragoste pentru iubit, iubita, sot, sotie, prieten, prietena sau pentru alte persoane dragi tie!