Mesaje de Botez

Mesaje de botez, poezii despre botez, SMS de botez, mesaje pentru botez, urari de nou nascut, mesaje de botez facebook

Mesaje de Botez - Bine ai venit! Sa fii fericit!Bine ai venit! Aici vei gasi brate care te vor purta intr-o lume unde sa te simti sigur si oameni care iti vor arata ca esti binevenit pe aceasta lume. Sa fii fericit!

Mesaje de Botez - Sa va bucurati de darul pretios ce a aparut in viata voastraSa va bucurati de darul pretios ce a aparut in viata voastra! Sa fie sanatos si norocos!

Mesaje de Botez - Tocmai a inceput calatoria ta prin viataTocmai a inceput calatoria ta prin viata. Fie ca bunul Dumnezeu sa-ti arate calea cea mai buna. Drum bun!

Mesaje de Botez - Lumea s-a oprit o clipa in loc, caci s-a nascut o steaLumea s-a oprit o clipa in loc, caci s-a nascut o stea. Sa va traiasca!

Mesaje de Botez - Iti dorim din toata inima ca in viata ta sa intalnesti brate deschiseIti dorim din toata inima ca in viata ta sa intalnesti brate deschise, maini care sa te conduca pe drumul cel drept, oameni care sa te iubeasca si sa fie buni cu tine!

Mesaje de Botez - Dupa noua luni de asteptare a venit in sfarsit bebelusul vostruDupa noua luni de asteptare a venit in sfarsit bebelusul vostru. Sa va traiasca!

Mesaje de Botez - Botez fericit! Copilul sa fie sanatos si norocos in viataBotez fericit! Copilul sa fie sanatos si norocos in viata, iar pe parinti sa-i faca bucurosi si mandri de el!

TOTAL: 37

#botez, #nounascuti

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de botez, poezii despre botez, SMS de botez, mesaje pentru botez, urari de nou nascut, mesaje de botez facebook