Mesaje de Botez

Mesaje de botez, poezii despre botez, SMS de botez, mesaje pentru botez, urari de nou nascut, mesaje de botez facebook

Mesaje de Botez - Ii dorim bebelusului vostru sanatate, multa putere si norocIi dorim bebelusului vostru sanatate, multa putere si noroc in calatoria lui prin viata, iar voua va uram sa aveti parte de multa dragoste si implinire!

Mesaje de Botez - Felicitari de ziua botezuluiFelicitari de ziua botezului! Odata cu botezul, bebelusul vostru nu are numai mama si tata, acum are si un inger care va veghea asupra lui pe tot drumul vietii!

Mesaje de Botez - La botezul tau iti uram curajul de a merge pe drumul tau propriuLa botezul tau iti uram curajul de a merge pe drumul tau propriu, credinta ca poti muta muntii din loc si increderea in puterea.

Mesaje de Botez - Bine ai venit in viata noastraCe bine ca te-ai nascut! Altfel ne-ar fi fost tare dor de tine. Bine ai venit in viata noastra!

Mesaje de Botez - Fie ca bunul Dumnezeu sa te ocroteascaFie ca bunul Dumnezeu sa te ocroteasca, asa cum si parintii tai te vor ocroti. Atunci nici-o nefericire nu va fi mai mare decat dragostea lor pentru tine.

Mesaje de Botez - Fie ca binecuvantarea lui Dumnezeu sa fie cu tineFie ca binecuvantarea lui Dumnezeu sa fie cu tine in orice faci si sa te conduca pe drumul tau. Drum bun!

Mesaje de Botez - Ii dorim bebelusului vostru multa putere in calatoria lui prin viataIi dorim bebelusului vostru multa putere in calatoria lui prin viata, ii dorim noroc, ca sa-si gaseasca drumul, iar voua va uram sa aveti de daruit multa multa dragoste.

Mesaje de Botez - De ziua botezului tauDe ziua botezului tau, iti dorim din toata inima, tot ce poate fi mai bun pe lume, fericire, sanatate si binecuvantarea lui Dumnezeu. Te iubim!

Mesaje de Botez - Copiii sunt un dar al ceruluiCopiii sunt un dar al cerului. Ii dorim bebelusului vostru tot binele din lume si binecuvantarea lui Dumnezeu.

Mesaje de Botez - Cu ocazia botezului tau iti dorim tot binele din lumeCu ocazia botezului tau iti dorim tot binele din lume! Fie ca razele acestei sarbatori sa aduca lumina si bucurie in viata ta. Bine ai venit!

TOTAL: 37

#botez, #nounascuti

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de botez, poezii despre botez, SMS de botez, mesaje pentru botez, urari de nou nascut, mesaje de botez facebook