Mesaje de Botez

Mesaje de botez, poezii despre botez, SMS de botez, mesaje pentru botez, urari de nou nascut, mesaje de botez facebook

Mesaje de Botez - Sa va traiascaTot ce leaga cerul de pamant este frumos: curcubeul, ploaia de stele, roua diminetii, fulgii de zapada dar cel mai frumos este zambetul unui copil. Sa va traiasca!

Mesaje de Botez - Micutului bebe ii uram o viata lina, fara suparari, cu mii de realizariVa doresc tuturor sanatate, bucurii, realizari pe toate planurile. Micutului bebe ii uram o viata lina, fara suparari, cu mii de realizari, sa fie mereu protejat, indrumat si iubit!

Mesaje de Botez - Sa cresti mare, sanatos si sa ai o viata fericitaLa botezul tau iti uram multa sanatate, curajul de a merge pe drumul tau propriu, credinta ca poti muta muntii din loc si increderea in puterea ta! Sa cresti mare, sanatos si sa ai o viata fericita!

Mesaje de Botez - Sa fii buna si frumoasaUrsitoarele sa-ti puna, Colo sus o vorba buna: Sa cresti mare, sanatoasa, Sa fii buna si frumoasa.

Mesaje de Botez - Sa cresti mare si frumosUrsitoarele sa-ti puna, Colo sus o vorba buna: Sa fii bun si sanatos, Sa cresti mare si frumos.

Mesaje de Botez - La botezul tau iti dorim din toata inima, tot ce poate fi mai bun pe lumeLa botezul tau iti dorim din toata inima, tot ce poate fi mai bun pe lume, fericire, sanatate si binecuvantarea lui Dumnezeu. Te iubim!

Mesaje de Botez - Un pic de tatic, un pic de mamicaUn pic de tatic, un pic de mamica si multa multa minune...

Mesaje de Botez - Dumnezeu sa aiba grija atat de micul ghemotoc ce astazi se crestineazaDumnezeu sa aiba grija atat de micul ghemotoc ce astazi se crestineaza, cat si de toata familia. Va doresc mult multa sanatate si mult noroc in viata in special micutului si nu in ultimul rand si voua, familiei!

Mesaje de Botez - Dumnezeu sa va ocroteasca copilasulDumnezeu sa va ocroteasca copilasul! Fie ca viata sa-i ofere toata fericirea din lume.

Mesaje de Botez - Cu acest botez tocmai a inceput calatoria ta prin viataCu acest botez tocmai a inceput calatoria ta prin viata! Fie ca bunul Dumnezeu sa-ti arate calea cea mai buna. Drum bun!

TOTAL: 37

#botez, #nounascuti

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de botez, poezii despre botez, SMS de botez, mesaje pentru botez, urari de nou nascut, mesaje de botez facebook