Mesaje de 1 Martie

1 Martie - Mărtișor

Mesaje de 1 Martie, Mesaje de martisor, Urari de 1 Martie, Poezii de 1 Martie, SMS de 1 Martie, Fraze de 1 Martie, mesaje de 1 Martie, mesaje de primavara

Mesaje de 1 Martie - Martisor de sanatatePrimavara sa iti aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, un nor de iubire si un soare stralucitor asemeni sufletului tau.…

Mesaje de 1 Martie - Dragostea si inima meaDe 1 martie iti daruiesc toata dragostea mea, tot ce pot sa iti ofer, inclusiv inima mea care bate pentru tine din prima zi cand te-am vazut. Primeste-le in dar..

Mesaje de 1 Martie - Ce bine ca esti, ce mirare ca sunt!Ce bine ca esti, ce mirare ca sunt! Doua cantece diferite, lovindu-se, amestecandu-se. Vreau sa iti spun cat de mult te iubesc si cat de frumoasa e primavara. Imi e dor de tine.

Mesaje de 1 Martie - Primavara 1 MartiePrimavara sa-ti inmiresmeze inima si sufletul cu parfumul florilor ei neasemuite. In aceasta primavara o sa rog toate florile sa zambeasca pentru tine.

Mesaje de 1 Martie - Ghiocel, drag ghiocelGhiocel, drag ghiocel, Mic, firav si subtirel, Scoate capul din zapada, Soarele ca sa te vada. Si ma iarta ca-ti ating Clopotelul de argint, Si ma iarta ca te rup Dragei mele sa te duc!

Mesaje de 1 Martie - E timpul sa traiesti!Deschide fereastra sufletului si lasa-te purtat de magia primaverii... E timpul sa infloresti si tu, sa te bucuri de caldura soarelui si de mirosul ghioceilor... E timpul sa traiesti!

Mesaje de 1 Martie - Caldul meu martisor  si un suav ghiocelCand lumina ne umple sufletul si verdele ierbii privirea, cand albastrul fara pata ne-nconjoara, ne-npresoara bucuria, amintirea primaverilor trecute si bucuria celor viitoare sa-ti inconjoare sufletul alaturi de caldul meu martisor si un suav ghiocel.

Mesaje de 1 Martie - Incearca sa fii fericit impreuna cu mine si florile primaveriiPrimavara semnifica un nou inceput, iar florile zambesc din nou razelor de soare. Asa ca, tu, iubite drag, incearca sa fii fericit impreuna cu mine si florile primaverii, in aceasta zi minunata. Te Iubesc!

Mesaje de 1 Martie - Sa-ti aduc in suflet primavaraIn aceasta zi speciala de martisor, permite-mi sa ma alatur si eu cu un buchet de ghiocei, sa-ti aduc in suflet primavara. La multi ani

Mesaje de 1 Martie - Iti doresc inca o primavara fericita alaturi de mine!Fiecare primavara care a trecut peste noi a lasat in viata noastra un strop de viata, de vitalitate si de voie buna. Toate astea nu ar fi insemnat nimic daca nu ai fi fost alaturi de mine. Iti doresc inca o primavara fericita alaturi de mine!

TOTAL: 106

Trimite si tu acum un mesaj, o urare de 1 Martie celor dragi! Alege o mesajul potrivit!

#1martie #martisor

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de 1 Martie, Mesaje de martisor, Urari de 1 Martie, Poezii de 1 Martie, SMS de 1 Martie, Fraze de 1 Martie, mesaje de primavara