Mesaje de 1 Martie

1 Martie - Mărtișor

Mesaje de 1 Martie, Mesaje de martisor, Urari de 1 Martie, Poezii de 1 Martie, SMS de 1 Martie, Fraze de 1 Martie, mesaje de 1 Martie, mesaje de primavara

Mesaje de 1 Martie - Vreau sa imi petrec primavara aceasta alaturi de tineVreau sa privim impreuna cum infloreste primul ghiocel, vreau sa simtim impreuna caldura primei raze de soare primavaratic, vreau sa ne bucuram impreuna de aroma narciselor inflorite. Vreau sa imi petrec primavara aceasta alaturi de tine.

Mesaje de 1 Martie - Iti doresc o primavaraIti doresc o primavara la fel de frumoasa ca tine!

Mesaje de 1 Martie - Sa iubesti si sa fii iubit cu adevarat!Primavara sa-ti inmiresmeze inima si sufletul cu parfumul florilor ei neasemuite si sa-ti arate ce-nseamna sa zambesti, sa iubesti si sa fii iubit cu adevarat!

Mesaje de 1 Martie - Neinsemnat e poate martisorul meuNeinsemnat e poate martisorul meu, dar in el tu vei citi simtirea mea si gandurile cele mai curate!

Mesaje de 1 Martie - Iti ofer eu tie timid acest martisor!Asa cum scoate capusorul alb din zapada gingasul ghiocel, asa iti ofer eu tie timid acest martisor!

Mesaje de 1 Martie - Primeste ca martisor caldura sufletului meuPentru tine, din inima mea, in asteptarea primaverii primeste un martisor!

Mesaje de 1 Martie - Bucurati-va de 1 MartieBucurati-va de soare, bucurati-va de ghiocei, bucurati-va de frumoasele zile ale primaverii si primiti cu drag martisorul in sufletele voastre!

Mesaje de 1 Martie - Ghiocelul vietii meleIntreaga viata sa iti fie asemenea unui buchet de ghiocei presarat de iubire, fericire si bucurii. Pentru tine - ghiocelul vietii mele, alaturi de tine, intreaga mea viata este o adevarata primavara.

Mesaje de 1 Martie - Lasa sa-ti picure in suflet inca o primavara...Lasa sa-ti picure in suflet inca o primavara... las-o sa-ti cuprinda obrajii si sa-ti invaluie inima.

Mesaje de 1 Martie - Poezie gradinita primavara :) ....Am vrut sa-ti culeg o floare, un mic ghiocel frumos, dar pana la urma moare si cui ii e de folos?

TOTAL: 106

Trimite si tu acum un mesaj, o urare de 1 Martie celor dragi! Alege o mesajul potrivit!

#1martie #martisor

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de 1 Martie, Mesaje de martisor, Urari de 1 Martie, Poezii de 1 Martie, SMS de 1 Martie, Fraze de 1 Martie, mesaje de primavara