Mesaje de 1 Martie

1 Martie - Mărtișor

Mesaje de 1 Martie, Mesaje de martisor, Urari de 1 Martie, Poezii de 1 Martie, SMS de 1 Martie, Fraze de 1 Martie, mesaje de 1 Martie, mesaje de primavara

Mesaje de 1 Martie - Ghiocel de primavaraGhiocel de primavara tu aduci cu tine soare, zambete, copilarie si... dulci soapte de iubire!

Mesaje de 1 Martie - Primeste acest ghiocelPrimeste acest ghiocel de la cineva care vrea sa aduca primavara in sufletul tau.

Mesaje de 1 Martie - O primavara frumoasa!Cu drag de martisor, primeste primavara in sufletul tau si fie ca acest anotimp sa iti aduca in viata ta implinire si noroc, fericire si iubire si nu in ultimul rand caldura sufletesca de la cei dragi. Iti doresc o primavara frumoasa!

Mesaje de 1 Martie - 1 Martie in zbor iti aduce-un martisor1 Martie in zbor iti aduce-un martisor si un cer cu zari senine de la mine pentru tine ...

Mesaje de 1 Martie - Firul alb e sanatate, iar cel rosu, posperitateFirul alb e sanatate, iar cel rosu, posperitate. Amandoua, impreuna, formeaza o cununa de succes si voie buna.

Mesaje de 1 Martie - Zambete sa te insoteasca in viata pretutindeni!Acum in prag de primavara iti trimit in dar de martisor, sufletelul meu pentru a-i tine de cald inimioarei tale, si fie ca spiritul acestui anotimp plin de caldura sufleteasca, si zambete sa te insoteasca in viata pretutindeni!

Mesaje de 1 Martie - Sa va fie viata frumoasa ca un fir de ghiocelSa va fie viata frumoasa ca un fir de ghiocel iesit de sub zapada si plina de caldura si speranta ca mugurii copacilor aflati in asteptarea primaverii!

Mesaje de 1 Martie - De 1 martie iti daruiesc toata dragostea meaDe 1 martie iti daruiesc toata dragostea mea, tot ce pot sa iti ofer, inclusiv inima mea care bate pentru tine din prima zi cand te-am vazut. Primeste-le in dar ...

Mesaje de 1 Martie - Primavara a sosit, ghiocelul s-a deschisPrimavara a sosit, ghiocelul s-a deschis, eu la tine ma gandesc, cu un martisor sosesc.

Mesaje de 1 Martie - Sa-ti aduc in suflet primavara. La multi ani!In aceasta zi speciala de martisor, permite-mi sa ma alatur si eu cu un buchet de ghiocei, sa-ti aduc in suflet primavara. La multi ani!

TOTAL: 106

Trimite si tu acum un mesaj, o urare de 1 Martie celor dragi! Alege o mesajul potrivit!

#1martie #martisor

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de 1 Martie, Mesaje de martisor, Urari de 1 Martie, Poezii de 1 Martie, SMS de 1 Martie, Fraze de 1 Martie, mesaje de primavara