Mesaje de 1 Mai

1 Mai - Ziua Internațională a Muncii

Cele mai tari mesaje, mesaje de 1 Mai, mesaje de ziua muncii, mesaje pentru 1 Mai, sms-uri si mesaje care pot fi trimise prietenilor cu ocazia Zilei Internationale a Muncitorilor.

Mesaje de 1 Mai - 1 mai e sarbatoare pentru clasa muncitoare1 mai e sarbatoare pentru clasa muncitoare! De aceea imi doresc cu fast s-o sarbatoresc!

Mesaje de 1 Mai - 1 Mai muncitoresc Bine-mi pare ca chiulesc1 Mai muncitoresc Bine-mi pare ca chiulesc, Iar maine cand ma trezesc La un lucru ma gandesc, Hai la munca sa muncim Da Doamne sa nu gasim!

Mesaje de 1 Mai - Fie ca aceasta zi de sarbatoare sa te ajute sa descoperi minunea unei vietiFie ca aceasta zi de sarbatoare sa te ajute sa descoperi minunea unei vieti Implinite alaturi de cei dragi tie.

Mesaje de 1 Mai - De 1 Mai, fugi de tentatiiDe 1 Mai, fugi de tentatii... dar incet, ca sa te prinda!

Mesaje de 1 Mai - In munca se refugiaza cei care nu au ceva mai bun de facutIn munca se refugiaza cei care nu au ceva mai bun de facut, dar noi avem o petrecere de pus la cale

Mesaje de 1 Mai - Deadline ... Nu te-aud! Vorbeste mai tare!Deadline? Nu te-aud! Vorbeste mai tare! Proiect urgent? Chiar nu te aud! (si nici nu o sa te mai aud cateva zile de-acum incolo)

Mesaje de 1 Mai - Distractie maxima in mini vacanta de 1 Mai!Distractie maxima in mini vacanta de 1 Mai! Sa aduni amintiri frumoase si relaxare cat cuprinde!

Mesaje de 1 Mai - Munca este refugiul oamenilor care nu au ceva mai bun de facut.Munca este refugiul oamenilor care nu au ceva mai bun de facut.

Mesaje de 1 Mai - Munca e izvor de sanatateMunca e izvor de sanatate, deci lasati bolnavii sa munceasca.

Mesaje de 1 Mai - Munca este sfantaMunca este sfanta asa ca nu te atinge de ea!

TOTAL: 32

In anul 1889, Congresul Internationalei Socialiste a decretat ziua de 1 mai ca Ziua Internationala a Muncii, in memoria victimelor grevei generale din Chicago, ziua fiind comemorata prin manifestatii muncitoresti. Cu timpul, 1 mai a devenit sarbatoarea muncii in majoritatea tarilor lumii, diversele manifestari capatand amploare pe masura ce autoritatile au convenit cu sindicatele ca aceasta zi sa fie libera.

Mesaje Urari Felicitari

Cele mai tari mesaje, mesaje de 1 Mai, mesaje de ziua muncii, mesaje pentru 1 Mai, sms-uri si mesaje care pot fi trimise prietenilor cu ocazia Zilei Internationale a Muncitorilor.