Mesaje de 1 Mai

1 Mai - Ziua Internațională a Muncii

Cele mai tari mesaje, mesaje de 1 Mai, mesaje de ziua muncii, mesaje pentru 1 Mai, sms-uri si mesaje care pot fi trimise prietenilor cu ocazia Zilei Internationale a Muncitorilor.

Mesaje de 1 Mai - Munca il innobileaza pe om, dar societatea noastraMunca il innobileaza pe om, dar societatea noastra n-are nevoie de nobili ... la distractie!

Mesaje de 1 Mai - Luni la prima ora sa fii gata de lucruAm o veste buna pentru tine. De 1 Mai esti LIBER, asa ca lasa treaba si distreaza-te! Asta asa, sa vezi ce sef de comitet ai. P.S. Luni la prima ora sa fii gata de lucru!

Mesaje de 1 Mai - Munca l-a facut pe omMunca l-a facut pe om... dar nici distractia n-a omorat pe nimeni.

Mesaje de 1 Mai - Ma uit in ochii tai si vad valurile mariiMa uit in ochii tai si vad valurile marii... Te sarut si simt gustul sarat al marii ...Ma iei In brate si ma simt la cota 2000 a fericirii... Imi spui ca ma iubesti si simt ca sufletul mi se umple de aer curat de munte... Hai sa evadam din oras ! Hai cu mine in vacanta!

Mesaje de 1 Mai - Distractie placuta de 1 MaiMunca nu a omorat niciodata pe nimeni, dar de ce sa risti? Distractie placuta de 1 Mai!

Mesaje de 1 Mai - O fi munca bratara de aurO fi munca bratara de aur, dar azi sunt interzise bijuteriile!

Mesaje de 1 Mai - Serviciul nu e carciuma sa stai toata ziuaServiciul nu e carciuma sa stai toata ziua, nici biserica sa mergi si duminica.

Mesaje de 1 Mai - Atatea modele... de pahareMari, mici, Inalte, subtiri, bondoace. Pentru toate gusturile! Cum sa te duci la munca tocmai azi cand te asteapta atatea modele... de pahare?

Mesaje de 1 Mai - Lansarea sezonului de tolanit pe plaja de 1 MaiTe invit la evenimentul anului – lansarea sezonului de tolanit pe plaja. Cand? Pe 1 mai, fireste!

Mesaje de 1 Mai - De 1 Mai romanii mai sarbatoresc si armindenul denumita popular ziua betivilorPe langa ziua celor ce muncesc, de 1 Mai romanii mai sarbatoresc si armindenul denumita popular ziua betivilor... Asa ca scoate repede gratarul, eu iau berea si paharul si hai sa sarbatorim, ca de maine iar muncim!

TOTAL: 32

In anul 1889, Congresul Internationalei Socialiste a decretat ziua de 1 mai ca Ziua Internationala a Muncii, in memoria victimelor grevei generale din Chicago, ziua fiind comemorata prin manifestatii muncitoresti. Cu timpul, 1 mai a devenit sarbatoarea muncii in majoritatea tarilor lumii, diversele manifestari capatand amploare pe masura ce autoritatile au convenit cu sindicatele ca aceasta zi sa fie libera.

Mesaje Urari Felicitari

Cele mai tari mesaje, mesaje de 1 Mai, mesaje de ziua muncii, mesaje pentru 1 Mai, sms-uri si mesaje care pot fi trimise prietenilor cu ocazia Zilei Internationale a Muncitorilor.