Mesaje de 1 Mai

1 Mai - Ziua Internațională a Muncii

Cele mai tari mesaje, mesaje de 1 Mai, mesaje de ziua muncii, mesaje pentru 1 Mai, sms-uri si mesaje care pot fi trimise prietenilor cu ocazia Zilei Internationale a Muncitorilor.

Mesaje de 1 Mai - Imi place munca, ma fascineazaImi place munca, ma fascineaza. Pot sta ore in sir sa ma uit la ea.

Mesaje de 1 Mai - Pentru a fi mare, e nevoie de muncaPentru a fi mare, e nevoie de munca, in proportie de nouazeci si noua la suta.

Mesaje de 1 Mai - Distractie maxima in mini vacanta de 1 MaiCuvintele cheie ale zilei: gratar, padure, liber, un fotbal mic, iar gratar. Distractie maxima in mini vacanta de 1 Mai!

Mesaje de 1 Mai - Hai la mare de 1 MaiHai la mare de 1 Mai! Ce daca o sa ploua, sufletele noastre sunt indeajuns de calde!

Mesaje de 1 Mai - Geniile nu vorbesc despre calitatea de a fi geniuGeniile nu vorbesc despre calitatea de a fi geniu, ci despre multa munca si ore nesfarsite.

Mesaje de 1 Mai - De 1 Mai, Ziua Internationala a Muncii va dorescDe 1 Mai, ziua internationala a muncii va doresc o mini-vacanta placuta si un an plin de realizari profesionale.

Mesaje de 1 Mai - Va dorim un 1 Mai placut si un an plin de realizariCu parteneri speciali ca dumneavoastra munca noastra este o placere. Va dorim un 1 Mai placut si un an plin de realizari.

Mesaje de 1 Mai - Cine-i harnic si munceste ori e prost, ori nu gandesteCine-i harnic si munceste ori e prost, ori nu gandeste. Dar scoala multa nu se cere sa fii prost si sa ai putere.

Mesaje de 1 Mai - Cine-i harnic si munceste vs. Cine-i smecher si chiulesteCine-i harnic si munceste are tot ce vrea... cine-i smecher si chiuleste are tot asa.

Mesaje de 1 Mai - Cine nu munceste nu gresesteCine nu munceste nu greseste, iar cine nu greseste merita promovat.

TOTAL: 32

In anul 1889, Congresul Internationalei Socialiste a decretat ziua de 1 mai ca Ziua Internationala a Muncii, in memoria victimelor grevei generale din Chicago, ziua fiind comemorata prin manifestatii muncitoresti. Cu timpul, 1 mai a devenit sarbatoarea muncii in majoritatea tarilor lumii, diversele manifestari capatand amploare pe masura ce autoritatile au convenit cu sindicatele ca aceasta zi sa fie libera.

Mesaje Urari Felicitari

Cele mai tari mesaje, mesaje de 1 Mai, mesaje de ziua muncii, mesaje pentru 1 Mai, sms-uri si mesaje care pot fi trimise prietenilor cu ocazia Zilei Internationale a Muncitorilor.