Mesaje de 1 Iunie

1 Iunie - Ziua Copilului și ziua Părinţilor

Colectie de mesaje, sms-uri si urari dedicate copiilor si zilei de 1 Iunie - Ziua Internaţională a Copilului dar şi Ziua Mondială a Părinţilor.

Mesaje de 1 Iunie - 1 Iunie este ziua ta si a tuturor copiilor1 Iunie este ziua ta si a tuturor copiilor. Sa fiti sanatosi si mereu cu zambetul pe buze. Sa va bucurati si sa cresteti frumos. La multi ani!

Mesaje de 1 Iunie - 1 Iunie este ziua ta. Eu ti-am dat viata, dar tu mi-ai dat mult mai mult1 Iunie este ziua ta. Eu ti-am dat viata, dar tu mi-ai dat mult mai mult. Desi ai crescut, mereu vei fi copilul meu drag. La Multi Ani si te iubesc mult!

Mesaje de 1 Iunie - Poezie de 1 IunieInvata sa-ti traiesti copilaria, Caci ea se duce-asa rapid, De n-ai sa poti sa zici c-a fost frumoasa, Cand s-a pierdut in infinit.

Mesaje de 1 Iunie - Iubirea inocenta este cea mai frumoasaIubirea inocenta este cea mai frumoasa. La Multi Ani!

Mesaje de 1 Iunie - La Multi Ani copilului din tineLa Multi Ani copilului din tine!

Mesaje de 1 Iunie - Asa eram eu la varsta cea fericita si asa cred ca au fost toti copiiiAsa eram eu la varsta cea fericita si asa cred ca au fost toti copiii, de cand ii lumea si pamantul, macar sa zica cine ce-a zice.

Mesaje de 1 Iunie - La Multi Ani! Sa ai parte in fiecare zi de bucuria si mandria pe care le-am simtit eu in ziua in care te-am adus pe lumeLa Multi Ani! Sa ai parte in fiecare zi de bucuria si mandria pe care le-am simtit eu in ziua in care te-am adus pe lume.

Mesaje de 1 Iunie - La Multi Ani! Sa cresti mare, sanatoasa si fericita alaturi de parintii tai!La Multi Ani! Sa cresti mare, sanatoasa si fericita alaturi de parintii tai!

Mesaje de 1 Iunie - La Multi Ani! Sa cresti mare, sanatoasa si fericita alaturi de parintii tai!Un 1 iunie fericit! La Multi Ani de ziua copilului!

Mesaje de 1 Iunie - Ziua in care ai intrat in viata noastra a fost cea mai frumoasa. La Multi Ani!Ziua in care ai intrat in viata noastra a fost cea mai frumoasa. La Multi Ani!

TOTAL: 45

Copilaria, mai intotdeauna trezeste in sufletul nostru un sentiment de melancolie, este varsta la care mugurul omenesc de-abia se deschide la viata si viseaza gingas. Copiii, atat de usor de iubit! Un zambet curat si stralucitor, manute pline de iubire! Din 2012, 1 iunie este şi Ziua Internaţională a Părinţilor, care joacă primul şi – poate – cel mai important rol în viaţa copiilor.

#1iunie, #ZiuaCopilului #ZiuaPărinţilor

Mesaje Urari Felicitari

1 Iunie este cel mai bun prilej de a sarbatori copilaria si copiii, de a le oferi iubirea si aprecierea noastra. Gasiti aici o colectie de mesaje, sms, urari special dedicate copiilor si zilei de 1 Iunie.