Mesaje de 1 Iunie

1 Iunie - Ziua Copilului și ziua Părinţilor

Colectie de mesaje, sms-uri si urari dedicate copiilor si zilei de 1 Iunie - Ziua Internaţională a Copilului dar şi Ziua Mondială a Părinţilor.

Mesaje de 1 Iunie - Din suflet, pentru toti copiii lumii, azi va dorim doar bucurii. La multi ani!Din suflet, pentru toti copiii lumii, azi va dorim doar bucurii. La multi ani!

Mesaje de 1 Iunie - Poezie de Ziua copiluluiDe-i senin sau nor afara, De e zi sau de e seara, Nu uita sa-ti amintesti, De frumoasele povesti, Eu va spun ca nu e greu, Si copil ramai mereu.

Mesaje de 1 Iunie - De ziua copilului... iti doresc multi ani, multa sanatate si multe zambete de copil!De ziua copilului... iti doresc multi ani, multa sanatate si multe zambete de copil!

Mesaje de 1 Iunie - Copilaria-i un zambet, un vis, e veselieCopilaria-i un zambet, un vis, e veselie, E pasarea ce-aluneca-n zare, Si-un gand pribeag de-o vesnicie. Copilaria-i o suava floare.

Mesaje de 1 Iunie - La multi ani de 1 Iunie!Copilaria e varsta la care cea mai profunda bucurie poate fi un zambet curat. Copilaria e o lume aparte, plina de lumina si armonie. Sa va bucurati de ea, dragi copii! La multi ani de 1 Iunie!

TOTAL: 45

Copilaria, mai intotdeauna trezeste in sufletul nostru un sentiment de melancolie, este varsta la care mugurul omenesc de-abia se deschide la viata si viseaza gingas. Copiii, atat de usor de iubit! Un zambet curat si stralucitor, manute pline de iubire! Din 2012, 1 iunie este şi Ziua Internaţională a Părinţilor, care joacă primul şi – poate – cel mai important rol în viaţa copiilor.

#1iunie, #ZiuaCopilului #ZiuaPărinţilor

Mesaje Urari Felicitari

1 Iunie este cel mai bun prilej de a sarbatori copilaria si copiii, de a le oferi iubirea si aprecierea noastra. Gasiti aici o colectie de mesaje, sms, urari special dedicate copiilor si zilei de 1 Iunie.