Mesaje de 1 Iunie

1 Iunie - Ziua Copilului și ziua Părinţilor

Colectie de mesaje, sms-uri si urari dedicate copiilor si zilei de 1 Iunie - Ziua Internaţională a Copilului dar şi Ziua Mondială a Părinţilor.

Mesaje de 1 Iunie - La Multi Ani! Sa cresti mare, sanatos si fericit alaturi de parintii tai!La Multi Ani! Sa cresti mare, sanatos si fericit alaturi de parintii tai!

Mesaje de 1 Iunie - La Multi ani, copil frumos si bun!La Multi ani, copil frumos si bun! Sa ai o viata plina de bucurii, norocul sa te insoteasca, iar ghinionul sa te ocoleasca! Toate visele sa ti se indeplineasca!

Mesaje de 1 Iunie - La multi ani tuturor copiilor si de asemenea tuturor parintilor!La multi ani tuturor copiilor si de asemenea tuturor parintilor! Sa va bucurati de copiii vostri sanatosi!

Mesaje de 1 Iunie - Sa ai o viata plina de bucurii, norocul sa te insoteasca si toate visele sa ti se indeplineasca!La Multi ani, copil frumos si bun! Sa ai o viata plina de bucurii, norocul sa te insoteasca si toate visele sa ti se indeplineasca!

Mesaje de 1 Iunie - Nu te grabi sa cresti! La Multi Ani!Nu te grabi sa cresti! La Multi Ani!

Mesaje de 1 Iunie - Pastreaza pentru totdeauna in suflet copilul din tinePastreaza pentru totdeauna in suflet copilul din tine; astfel, nu va fi niciodata prea tarziu sa ai parte de o copilarie fericita. La multi ani!

Mesaje de 1 Iunie - La multi ani, copii! Este 1 Iunie! Este ziua voastra!La multi ani, copii! Este 1 Iunie! Este ziua voastra! Multa sanatate si multe bucurii. Sa cresteti cu zambetul pe buze si viata voastra sa fie asemeni unui cer senin.

Mesaje de 1 Iunie - La multi ani de Ziua Copilului!Pentru cea mai mare minune a vietii mele, pentru puiutul care mi-a adus nespuse bucurii, pentru fiecare zambet si fiecare imbratisare iti multumesc. La multi ani de Ziua Copilului!

Mesaje de 1 Iunie - Sa ai parte in fiecare zi de bucuria si mandria pe care le-am simtit in ziua in care te-am adus pe lumeSa ai parte in fiecare zi de bucuria si mandria pe care le-am simtit in ziua in care te-am adus pe lume. La multi ani!

Mesaje de 1 Iunie - Sa nu uiti de tineSa nu uiti niciodata de leapsa, de de-a v-ati ascunselea ori de omul negru, de coatele julite si hainele vesnic murdare. Sa nu uiti de tine...

TOTAL: 45

Copilaria, mai intotdeauna trezeste in sufletul nostru un sentiment de melancolie, este varsta la care mugurul omenesc de-abia se deschide la viata si viseaza gingas. Copiii, atat de usor de iubit! Un zambet curat si stralucitor, manute pline de iubire! Din 2012, 1 iunie este şi Ziua Internaţională a Părinţilor, care joacă primul şi – poate – cel mai important rol în viaţa copiilor.

#1iunie, #ZiuaCopilului #ZiuaPărinţilor

Mesaje Urari Felicitari

1 Iunie este cel mai bun prilej de a sarbatori copilaria si copiii, de a le oferi iubirea si aprecierea noastra. Gasiti aici o colectie de mesaje, sms, urari special dedicate copiilor si zilei de 1 Iunie.