Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Antonie cel Mare

17 Ianuarie - Sfântul Antonie cel Mare

Sfantul Antonie cel Mare este praznuit de catre Biserica Ortodoxa in data de 17 Ianuarie in fiecare an. Trimite si tu un gand frumos intr-o felicitare tuturor care porta numele sfantului Antonie!

Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Antonie cel Mare - La mulți ani, Antonela!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Antonie cel Mare - La multi ani si multa sanatate pentru toti ce poarta numele Sfantului Antonie!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Antonie cel Mare - La mulți ani, Antonia!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Antonie cel Mare - 17 Ianuarie Sfantul Antonie cel Mare La multi ani de ziua numelui!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Antonie cel Mare - 17 Ianuarie Sfantul Antonie La multi ani de ziua onomastica!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Antonie cel Mare - Pentru toate Antoniile din pagina mea. Un sincer La mulţi ani!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Antonie cel Mare - La mulți ani!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Antonie cel Mare - La mulți ani, Toni!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Antonie cel Mare - Pentru toate Antoniile din pagina mea. Un sincer La mulţi ani!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Antonie cel Mare - Sfantul Antonie cel Mare sa va ocroteasca mereu! 17 Ianuarie

TOTAL: 360

Cele mai noi

Sfântul Antonie cel Mare este cunoscut ca fiind întemeietorul vieții monahale, fiind desemnat unul dintre cei mai reprezentativi asceți pentru duhul vieții călugărești. Acesta este sărbătorit pe 17 ianuarie. El s-a născut în anul 251 în satul Coma din Egiptul de Mijloc. Acesta a deprins calea credinței de la părinții săi, oameni evlavioși, creștini înstăriți cu frică de Dumnezeu.

#SfantulAntonie, #17Ianuarie

Mesaje Urari Felicitari

Sfantul Antonie cel Mare este praznuit de catre Biserica Ortodoxa in data de 17 Ianuarie in fiecare an. Trimite si tu un gand frumos intr-o felicitare tuturor care porta numele sfantului Antonie! - Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Antonie cel Mare: 17 Ianuarie - Pagina 5