Felicitari de Sfantul Andrei

30 Noiembrie - Sfântul Andrei

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu “La Multi Ani” si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.

Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani de Sf. Andrei!
Felicitari de Sfantul Andrei - Fie ca viata ta sa se umple de caldura, lumina si dragostea pe care mi le-ai oferit mie! La Multi Ani de Sf. Andrei!
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani, de Sf. Andrei!
Felicitari de Sfantul Andrei - De ziua ce-ti surade-n prag Si-i porti frumosul nume, Eu iti doresc tot ce-i mai drag Si mai frumos pe lume. La multi ani de Sfantul Andrei!
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani de Sfantul Andrei!
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani pentru toti prietenii mei de pe facebook care poarta numele Sfantului Andrei!
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani de Sf. Andrei!
Felicitari de Sfantul Andrei - Hai noroc si voie buna, Sa petrecem impreuna, C-astazi este o zi mare,  Si-i motiv de sarbatoare. La multi ani de Sfantul Andrei!
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani Andrei si Andreea!
Felicitari de Sfantul Andrei - Mult noroc si fericire de sarbatoarea Sfantului Andrei!

TOTAL: 404

Cele mai apreciate

Felicitari pentru Andreea, Andra, Andrada, Andras, Andrus, Andruta, Andreas, Andrias, Andries, Adi, Andi, Andu, Andru, Andreiu, Edra, Endre, Deia, Deea!

#sfantulandrei #30noiembrie #andrei #andreea

Mesaje Urari Felicitari

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu La Multi Ani si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.