Felicitari de Sfantul Andrei

30 Noiembrie - Sfântul Andrei

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu “La Multi Ani” si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.

Felicitari de Sfantul Andrei - Andi, la multi ani de ziua numelui! 30 Noiembrie
Felicitari de Sfantul Andrei - La mulți ani, de ziua ta onomastică! Andi
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani, Andrada! Sfantul Andrei - 30.Noiembrie
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani cu sanatate,  Sa ai belsug, de toate  Bucurii si nestemate  De-acum si pe mai departe.  La Multi Ani, de ziua numelui, Andrada
Felicitari de Sfantul Andrei - 30.Noiembrie La multi ani Andra!
Felicitari de Sfantul Andrei - Andra, cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si sa ai parte numai de zile senine si insorite!
Felicitari de Sfantul Andrei - Ne gandim cu totii la tine si pentru ca astazi este o zi speciala iti uram un sincer La Multi Ani, Andreea
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani, Andrei! 30.Noiembrie - Sfantul Andrei
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani, Andrei! de ziua numelui iti doresc pe vant ce bate, multa multa sanatate si pe stele ce lucesc, fericire iti doresc.
Felicitari de Sfantul Andrei - De ziua Sfantului Andrei

TOTAL: 490

Cele mai apreciate

Felicitari pentru Andreea, Andra, Andrada, Andras, Andrus, Andruta, Andreas, Andrias, Andries, Adi, Andi, Andu, Andru, Andreiu, Edra, Endre, Deia, Deea!

#sfantulandrei #30noiembrie #andrei #andreea

Mesaje Urari Felicitari

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu La Multi Ani si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.