Cele mai apreciate felicitari de Nasterea Domnului

25 Decembrie - Nașterea Domnului

Nasterea Domnului - Craciunul, nasterea lui Iisus Hristos este o sarbatoare crestina celebrata la 25 decembrie (in calendarul gregorian) sau 6 ianuarie (in calendarul iulian) in fiecare an. Trimite acum felicitari de Craciun celor dragi!

Cele mai apreciate felicitari de Nasterea Domnului - De Sarbatoarea Craciunului, va doresc sa aveti liniste in suflet si o viata plina de substanta si frumos.
Cele mai apreciate felicitari de Nasterea Domnului - Sarbatoarea Craciunului sa va aduca multa sanatate si fericire!
Cele mai apreciate felicitari de Nasterea Domnului - Nasterii Domnului
Cele mai apreciate felicitari de Nasterea Domnului - Sa aveti o zi  plina de iubire! Nasterea Domnului sa ne conduca viata  in dreptate si unire cu  Domnul nostru Iisus Hristos!
Cele mai apreciate felicitari de Nasterea Domnului - La mulți ani, Cristi!
Cele mai apreciate felicitari de Nasterea Domnului - La mulți ani Cristi si Cristina!
Cele mai apreciate felicitari de Nasterea Domnului - La mulți ani Cristi si Cristina!
Cele mai apreciate felicitari de Nasterea Domnului - La mulți ani pentru toți prietenii mei de pe facebook care poartă numele Cristi și Cristina!
Cele mai apreciate felicitari de Nasterea Domnului - Crăciun Fericit și un An Nou plin de satisfacții!
Cele mai apreciate felicitari de Nasterea Domnului - 25 Decembrie Nașterea Domnului HRISTOS SE NAȘTE, SLĂVITI-L!

TOTAL: 68

Cele mai noi

Odata cu sarbatorirea Nasterii Domnului, de Craciun isi serbeaza ziua si cei cu numele de Cristian, Cristina nume ce deriva de la Cristos si crestin-crestinism. Tot in aceasta zi sunt sarbatoriti si cei care nu au nume de sfinti. Asadar Sfanta zi a Craciunului ne ofera un motiv dublu de bucurie alaturi de cei dragi pe care trebuie sa-l valoram si sa-l pretuim in fiecare an cu aceeasi patima.
Pentru mai multe felicitari de Craciun va invitam si pe pagina noastra: Felicitari de Craciun

#nastereadomnului #craciun

Mesaje Urari Felicitari

Nasterea Domnului - Craciunul, nasterea lui Iisus Hristos este o sarbatoare crestina celebrata la 25 decembrie (in calendarul gregorian) sau 6 ianuarie (in calendarul iulian) in fiecare an. Trimite acum felicitari de Craciun celor dragi! - Cele mai apreciate felicitari de Nasterea Domnului: 25 Decembrie - Pagina 6