Cele mai apreciate felicitari de Nasterea Domnului

25 Decembrie - Nașterea Domnului

Nasterea Domnului - Craciunul, nasterea lui Iisus Hristos este o sarbatoare crestina celebrata la 25 decembrie (in calendarul gregorian) sau 6 ianuarie (in calendarul iulian) in fiecare an. Trimite acum felicitari de Craciun celor dragi!

Cele mai apreciate felicitari de Nasterea Domnului - Fie ca Sărbătoarea Crăciunului să vă aducă pace, iubire, bucurie și fericire în mijlocul familiei!
Cele mai apreciate felicitari de Nasterea Domnului - La multi ani pentru toti prietenii mei de pe facebook care poarta numele Cristi si Cristina!
Cele mai apreciate felicitari de Nasterea Domnului - La multi ani pentru toti ce poarta numele Cristi si Cristina!
Cele mai apreciate felicitari de Nasterea Domnului - De ziua ce-ti surade-n prag Si-i porti frumosul nume, Eu iti doresc tot ce-i mai drag Si mai frumos pe lume. La multi ani de Sarbatoarea Craciunului!
Cele mai apreciate felicitari de Nasterea Domnului - Fie ca Sarbatoarea Craciunului sa va aduca pace, iubire, bucurie si fericire in mijlocul familiei
Cele mai apreciate felicitari de Nasterea Domnului - La multi ani! Cristi si Cristina
Cele mai apreciate felicitari de Nasterea Domnului - Fie ca Sarbatoarea Craciunului sa va aduca pace, iubire, bucurie si fericire in mijlocul familiei!
Cele mai apreciate felicitari de Nasterea Domnului - Nasterea Domnului. In aceasta zi minunata, De tatal binecuvantata, Sa aveti parte de liniste-n casa, Pace in suflet si bucate pe masa!
Cele mai apreciate felicitari de Nasterea Domnului - De Sarbatoarea Craciunului ... La multi ani pentru toti prietenii mei de pe facebook care isi sarbatoresc ziua numelui!
Cele mai apreciate felicitari de Nasterea Domnului - Fie ca lumina Sfanta ce a calauzit magii in noapte de Craciun, sa va incalzeasca sufletul si sa va umple casa de bucuria Nasterii Domnului

TOTAL: 68

Cele mai noi

Odata cu sarbatorirea Nasterii Domnului, de Craciun isi serbeaza ziua si cei cu numele de Cristian, Cristina nume ce deriva de la Cristos si crestin-crestinism. Tot in aceasta zi sunt sarbatoriti si cei care nu au nume de sfinti. Asadar Sfanta zi a Craciunului ne ofera un motiv dublu de bucurie alaturi de cei dragi pe care trebuie sa-l valoram si sa-l pretuim in fiecare an cu aceeasi patima.
Pentru mai multe felicitari de Craciun va invitam si pe pagina noastra: Felicitari de Craciun

#nastereadomnului #craciun

Mesaje Urari Felicitari

Nasterea Domnului - Craciunul, nasterea lui Iisus Hristos este o sarbatoare crestina celebrata la 25 decembrie (in calendarul gregorian) sau 6 ianuarie (in calendarul iulian) in fiecare an. Trimite acum felicitari de Craciun celor dragi! - Cele mai apreciate felicitari de Nasterea Domnului: 25 Decembrie - Pagina 2