Cele mai apreciate felicitari de Nasterea Domnului

25 Decembrie - Nașterea Domnului

Nasterea Domnului - Craciunul, nasterea lui Iisus Hristos este o sarbatoare crestina celebrata la 25 decembrie (in calendarul gregorian) sau 6 ianuarie (in calendarul iulian) in fiecare an. Trimite acum felicitari de Craciun celor dragi!

Cele mai apreciate felicitari de Nasterea Domnului - Fie ca minunea Nasterii Domnului sa ne gaseasca mai buni, mai blanzi si mai frumosi, iar noi va uram la ceas de sarbatoare sanatate, fericire si numai bucurii!
Cele mai apreciate felicitari de Nasterea Domnului - Nasterea domnului nostru Iisus Hristos sa va umple inimile de bucurie, sa va aduca lumina si iubire in case si in suflete!
Cele mai apreciate felicitari de Nasterea Domnului - Sarbatoarea Nasterii Domnului sa ne lumineze mintea, sufletul si cugetul! Amin.
Cele mai apreciate felicitari de Nasterea Domnului - Va doresc o zi de Craciun cat mai frumoasa! La multi ani pentru sarbatoriti!
Cele mai apreciate felicitari de Nasterea Domnului - La multi ani Cristi si Cristina!
Cele mai apreciate felicitari de Nasterea Domnului - Cristi si Cristina!
Cele mai apreciate felicitari de Nasterea Domnului - De Sarbatoarea Craciunului, iti urez La multi ani!
Cele mai apreciate felicitari de Nasterea Domnului - La mulți ani, Cristina!
Cele mai apreciate felicitari de Nasterea Domnului - Sarbatoarea Craciunului sa ne lumineze  mintea, sufletul si cugetul! Amin.
Cele mai apreciate felicitari de Nasterea Domnului - La mulți ani, Cristi!

TOTAL: 68

Cele mai noi

Odata cu sarbatorirea Nasterii Domnului, de Craciun isi serbeaza ziua si cei cu numele de Cristian, Cristina nume ce deriva de la Cristos si crestin-crestinism. Tot in aceasta zi sunt sarbatoriti si cei care nu au nume de sfinti. Asadar Sfanta zi a Craciunului ne ofera un motiv dublu de bucurie alaturi de cei dragi pe care trebuie sa-l valoram si sa-l pretuim in fiecare an cu aceeasi patima.
Pentru mai multe felicitari de Craciun va invitam si pe pagina noastra: Felicitari de Craciun

#nastereadomnului #craciun

Mesaje Urari Felicitari

Nasterea Domnului - Craciunul, nasterea lui Iisus Hristos este o sarbatoare crestina celebrata la 25 decembrie (in calendarul gregorian) sau 6 ianuarie (in calendarul iulian) in fiecare an. Trimite acum felicitari de Craciun celor dragi! - Cele mai apreciate felicitari de Nasterea Domnului: 25 Decembrie - Pagina 4