Mesaje de dragoste

Mesaje de dragoste, fraze de dragoste, poezii de dragoste, SMS de dragoste. Trimite si tu un te iubesc intr-un mesaj de dragoste pentru iubit/iubita/sot/sotie/prieten/prietena sau pentru alte persoane dragi tie!

Mesaje de dragoste - Am vrut sa aflu ce-i iubireaMesaje de dragoste - Am vrut sa aflu ce-i iubirea, am cautat in dictionar si am gasit numai cuvinte complicate... am cautat in inima mea si te-am gasit pe tine...

Mesaje de dragoste - Sa iubesti inseamna sa dorestiMesaje de dragoste - Sa iubesti inseamna sa doresti in fiecare clipa sa-i auzi glasul... rasul, sa iubesti inseamna sa tremuri de neliniste si sa tresari de bucurie, sa iubesti inseamna sa te oferi din toata fiinta ta celui care-ti tine loc de soare.

Mesaje de dragoste - A iubi inseamna a darui mereuMesaje de dragoste - A iubi inseamna a darui mereu, pana ce simti ca te stingi. Si totusi, daruind iubire, nu te mistui, ci… traiesti!

Mesaje de dragoste - Tu esti floarea vietii meleMesaje de dragoste - Tu esti floarea vietii mele, alta floare nu gasesc, tu esti totul pentru mine, eu pe tine te iubesc!

Mesaje de dragoste - Daca as amaneta un gram din dragostea mea pt tineMesaje de dragoste - Daca as amaneta un gram din dragostea mea pt tine, ti-as cumpara lumea intreaga si inca ceva ...

Mesaje de dragoste - Iubirea e tot ce dorim, iar in final e tot ce-am avutMesaje de dragoste - Iubirea e tot ce dorim, iar in final e tot ce-am avut. Daca exista un sens al vietii... atunci EA este sensul, daca nu... EA ar trebui sa fie...

Mesaje de dragoste - Ziua in care voi inceta sa te iubesc nu poate fi decat aceea candMesaje de dragoste - Ziua in care voi inceta sa te iubesc nu poate fi decat aceea cand voi inchide ochii pentru totdeuna.

Mesaje de dragoste - Dragostea este alcatuita dintr-un singur suflet careMesaje de dragoste - Dragostea este alcatuita dintr-un singur suflet care locuieste in doua trupuri.

Mesaje de dragoste - Dragostea inseamna o calatorie si nu o destinatie.Mesaje de dragoste - Dragostea inseamna o calatorie si nu o destinatie.

Mesaje de dragoste - 2 cuvinte , 8 litere , un singur intelesMesaje de dragoste - 2 cuvinte, 8 litere, un singur inteles: “Te iubesc”

Urari de dragoste, mesaje de dragoste pentru sot, mesaje de dragoste pentru sotie, mesaje de dragoste pentru iubit, mesaje de dragoste pentru iubita, mesaje de dragoste pentru prieten, mesaje de dragoste pentru prietena si multe altele.