Mesaje de Botez

Mesaje de botez, poezii despre botez, SMS de botez, mesaje pentru botez, urari de nou nascut, mesaje de botez facebook

Mesaje de Botez - Poezie de BotezMesaje de Botez - Poezie de Botez: Ai venit, dorit, pe lume, Esti mic si inca n-ai nume, Iti vom da noi, la botez, Insotit de Sfantul Crez. Dragul nostru printisor, Parintilor

Mesaje de Botez - Botez fericit poezieMesaje de Botez - Botez fericit poezie: Un copil face familia mai fericita Dragostea mai puternica Rabdarea mai mare Mainile mai ocupate Noptile mai lungi Zilele mai scurte Si viitorul mai luminos. Botez fericit!

Mesaje de Botez - Cel care spune ca exista sapte minuni in lumeMesaje de Botez - Cel care spune ca exista sapte minuni in lume Acela nu stie ce e nasterea unui copil Cel care spune ca bogatia e totul Acela nu a vazut un copil zambind Cel care spune ca lumea nu mai poate fi salvata Acela a uitat ca un copil inseamna speranta

Mesaje de Botez - Astazi, la botezul tau, o zi atat de insemnata pentru tineMesaje de Botez - Astazi, la botezul tau, o zi atat de insemnata pentru tine, te binecuvantam sa ai parte de dragoste, fericire, armonie in viata! Sa fii sanatos!

Mesaje de Botez - Bine ai venit in viata noastraMesaje de Botez - Astazi, la botezul tau, o zi atat de insemnata pentru tine, vom planta un copac ca simbol al dragostei, fericirii, armoniei si increderii in mica noastra familie, acolo unde se afla radacinile vietii tale. Bine ai venit in viata noastra!

Mesaje de Botez - Bine ai venit in viata noastraMesaje de Botez - Bine ai venit in viata noastra! Sa ne traiesti!

Mesaje de Botez - Bine ai venit pe lumeMesaje de Botez - Bine ai venit pe lume! Acum, cantarul pe care te afli este un spatiu imens. Iti dorim sa te faci mare cand lumea va fi un spatiu prea mic pentru tine.

Mesaje de Botez - Botez fericitMesaje de Botez - Fie ca Dumnezeu sa-ti daruiasca un curcubeu pentru fiecare furtuna, un zambet pentru fiecare lacrima si o rezolvare pentru fiecare situatie grea aparuta in viata! Botez fericit!

Mesaje de Botez - Stelele noptilor Florile zilelor Si ochii copiilorMesaje de Botez - Trei lucruri am primit din paradis: Stelele noptilor Florile zilelor Si ochii copiilor

Mesaje de Botez - La Multi Ani si botez fericitMesaje de Botez - Sa cresti mare, mare,mare, Sa ai parte de iubire, Sa ai parte de noroc, Sa traiesti in fericire, Cu tot neamul la un loc! La Multi Ani si botez fericit!