sarbatori fericite de rusalii

Fie ca Sarbatoarea Rusaliilor sa va aduca pace, iubire si fericire in mijlocul familiei si celor care va sunt dragi!


sarbatori fericite de rusalii Fie ca Sarbatoarea Rusaliilor sa va aduca pace, iubire si fericire in mijlocul familiei si celor care va sunt dragi!

Pentru toti prietenii mei: Fie ca Sarbatoarea Rusaliilor sa va aduca pace, iubire si fericire in mijlocul familiei si celor care va sunt dragi!


sarbatori fericite de rusalii Pentru toti prietenii mei: Fie ca Sarbatoarea Rusaliilor sa va aduca pace, iubire si fericire in mijlocul familiei si celor care va sunt dragi!

Sfanta Sarbatoare de Rusalii sa iti aduca numai impliniri, liniste si lumina in suflet!


sarbatori fericite de rusalii Sfanta Sarbatoare de Rusalii sa iti aduca numai impliniri, liniste si lumina in suflet!

Fie ca Sarbatoarea Rusaliilor sa va aduca pace, iubire, bucurie si fericire in mijlocul familiei


sarbatori fericite de rusalii Fie ca Sarbatoarea Rusaliilor sa va aduca pace, iubire, bucurie si fericire in mijlocul familiei

Pentru toti prietenii mei de pe Facebook: Fie ca Sarbatoarea Rusaliilor sa va aduca pace, iubire si fericire in mijlocul familiei si celor care va sunt dragi!


sarbatori fericite de rusalii Pentru toti prietenii mei de pe Facebook: Fie ca Sarbatoarea Rusaliilor sa va aduca pace, iubire si fericire in mijlocul familiei si celor care va sunt dragi!

Iti doresc zile de Rusalii luminate si linistite !


sarbatori fericite de rusalii Iti doresc zile de Rusalii luminate si linistite !

Toate de Rusalii

Mesaje de Rusalii

Rusaliile, sarbatoare mare crestina! Sa ne gaseasca in pace pe toti: Rusaliile acestea si viitoare si mai ales Duhul Sfant, a treia ipostaza a Lui Dumnezeu, care uneste, sfinteste si vorbeste in toate limbile, mesajul Lui Iisus: iubirea! »»

Binecuvintat sa fie Numele Celui Prea Inalt! Si azi oamenii sunt umpluti de Duhul Sfint, si azi Duhul Sfint vorbeste in limbi omenesti si ingeresti prin gura oamenilor ce au fost umpluti de El. Cereti Duhul Sfint de la Dumnezeu, tinjiti dupa El si El va va binecuvinta. Fiindca orice Cuvint venit de la Dumnezeu nu este lipsit de putere. »»

Fie ca Sarbatoarea Rusaliilor sa va aduca pace, iubire, bucurie si fericire in mijlocul familiei si celor care va sunt dragi! »»

Sfantul Duh sa ne lumineze mintea, sufletul si cugetul! Amin. »»

Binecuvantat esti, Hristoase, Dumnezeul nostru, Cela ce preaintelepti pe pescari ai aratat, trimitandu-le lor Duhul Sfant; si printr-insii lumea ai vanat, Iubitorule de oameni, slava Tie! »»

Toate de Rusalii

Felicitari de Rusalii, felicitari de Rusale pe care le poti trimite familiei si celor care va sunt dragi!

Mesaje Urari Felicitari

sarbatori fericite de rusalii - Mesaje de Rusalii, urari de Rusalii, SMS de Rusalii pe care le poti trimite familiei si celor care va sunt dragi!