Mesaje religioase

Mesaje religioase si mesaje crestine, rugaciuni zilnice.

Mesaje religioase - Astăzi Doamne, nu vreau să-ți cer nimic,  vreau doar să îți mulțumesc!Astăzi Doamne, nu vreau să-ți cer nimic. Vreau doar să îți mulțumesc pentru tot ceea ce mi-ai dăruit până acum, pentru sănătate și pentru că ai grijă de mine și de familia mea. Amin.

Mesaje religioase - Întărește-mă, Doamne și transformă frica mea în pace și bucurieÎntărește-mă, Doamne și transformă frica mea în pace și bucurie. Alungă, Doamne toate gândurile care nu vin de la Tine. Te rog, luminează zilele mele, binecuvântează-mă și ai grijă de mine și de cei dragi mie! Amin.

Mesaje religioase - Dumnezeu să îi dăruiască pace și liniște celui ce citește această mică rugăciuneDumnezeu să îi dăruiască pace și liniște celui ce citește această mică rugăciune. Să îi dăruiască putere de muncă, sănătate, iubire de semeni și tot binele din lume. Amin.

Mesaje religioase - Doamne, Te rugăm ajută-ne să facem voia taDoamne, Te rugăm ajută-ne să ne înfrânăm gândurile, să ne sfințim privirile, să stăruim în rugăciune, să ne întărim în cuvânt și să facem voia ta. Amin.

Mesaje religioase - Doamne, ajută-mă în zilele ce vinDoamne, ajută-mă în zilele ce vin să fiu sănătos, să nu supăr pe nimeni, să nu păcătuiesc și să primesc binecuvântarea Ta. Amin.

Mesaje religioase - Doamne, iartă-mi mie toate câte am greșit Ție și semenilor meiDoamne, iartă-mi mie toate câte am greșit Ție și semenilor mei. Dăruiește-mi credință și putere și alungă de la mine gândul cel rău. Amin.

Mesaje religioase - latră-mă pe mine păcătosul și fii cu mine și astăzi ca în fiecare zi. Amin!Doamne, apleacă-ți privirea către mine, atinge-mă cu mâna Ta ocrotitoare și umple-mă de pacea Ta care binecuvântează. latră-mă pe mine păcătosul și fii cu mine și astăzi ca în fiecare zi. Amin!

Mesaje religioase - Doamne, îți mulțumim pentru o noua zi, o noua speranță.Doamne, îți mulțumim pentru o noua zi, o noua speranță. Alină-ne sufletele și dă-ne putere să trecem cu bine peste tot ce are să vina și astăzi. Dă-ne sănătate și binecuvântează-ne. Amin.

Mesaje religioase - Mulțumim, Doamne!Doamne îți mulțumim pentru sănătate, pentru pâine și apă și pentru aerul pe care îl respirăm. Mulțumim, Doamne!

Mesaje religioase - Doamne, astăzi vreau să iți mulțumesc pentru tot ceea ce îmi dăruiești în fiecare ziDoamne, astăzi vreau să iți mulțumesc pentru tot ceea ce îmi dăruiești în fiecare zi. Pentru toate încercările la care ma supui știind că pot să le duc la capăt datorita Ție. Mulțumesc, Doamne!

TOTAL: 31

#Religioase #Crestine #Rugaciuni

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje religioase si mesaje crestine, rugaciuni zilnice.