Mesaje religioase

Mesaje religioase si mesaje crestine, rugaciuni zilnice.

Mesaje religioase - Maica Domnului, pururea fecioară sfânta, ai grijă de noi și în această ziMaica Domnului, pururea fecioară sfânta, ai grijă de noi și în această zi. Dă-ne nouă sănătate, înțelepciune, răbdare și puterea de a depăși toate obstacolele vieții de zi cu zi. Amin.

Mesaje religioase - Maica Domnului să îți ocrotească familia și pe toți cei dragi țieMaica Domnului să îți ocrotească familia și pe toți cei dragi ție. Să te binecuvânteze și să te păzească de tot răul, de dușmanii cei văzuți și de cei nevăzuți. Amin.

Mesaje religioase - Doamne, te rog ține-mi familia sănătoasă și dă-ne spor în tot ceea ce facemDoamne, te rog ține-mi familia sănătoasă și dă-ne spor în tot ceea ce facem. Amin.

Mesaje religioase - Doamne, ai grijă Te rog de toată lumea, de mine, de familia mea și de toți cei apropiați mieDoamne, ai grijă Te rog de toată lumea, de mine, de familia mea și de toți cei apropiați mie. Ajută-ne să avem spor în toate, dă-ne nouă putere de muncă și sănătate. Amin.

Mesaje religioase - Fii Doamne azi lângă mineFii Doamne azi lângă mine, șterge-mi lacrima ce doare, fă păcatul meu să zboare, ai grijă de familia mea, ferește-o de lumea rea! Amin.

Mesaje religioase - Dă-ne sănătate și binecuvântează-ne. Amin!Doamne, îți mulțumim pentru o nouă zi, o nouă speranță. Alină-ne sufletele și dă-ne putere să trecem cu bine peste tot ce are să vină și astăzi. Dă-ne sănătate și binecuvântează-ne. Amin!

Mesaje religioase - Mă rog la Tine, Tată Sfânt, să le dai sănătate și tot ceea ce au nevoieDoamne, îți mulțumesc că ai avut grijă de mine și astăzi, că ai avut grijă de familia mea și de toți prietenii mei. Mă rog la Tine, Tată Sfânt, să le dai sănătate și tot ceea ce au nevoie. Amin.

Mesaje religioase - În brațele Tale, Doamne, găsesc mereu alinare și liniște sufletească. Amin.Doamne, îți mulțumesc că m-ai ajutat sa trec cu bine și peste această noapte, că pot să văd din nou lumina zile. În brațele Tale, Doamne, găsesc mereu alinare și liniște sufletească. Amin.

Mesaje religioase - Dă-mi mie, robului Tău cele ce singur nu știe a le cere. Amin.Doamne, nu știu ce sa cer de la Tine. Tu unul știi de ce am nevoie. Tu ma iubești mai mult decât pot să Te iubesc eu pe Tine. Dă-mi mie, robului Tău cele ce singur nu știe a le cere. Amin.

Mesaje religioase - Doamne, te rog să ai grijă de toată lumea de pe pământ și de toate sufletele celor din cerDoamne, te rog să ai grijă de toată lumea de pe pământ și de toate sufletele celor din cer. Dăruiește sănătate și putere de muncă celor de jos, iar celor din Slava Ta, odihnă veșnică și iertare de păcate. Amin.

TOTAL: 31

#Religioase #Crestine #Rugaciuni

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje religioase si mesaje crestine, rugaciuni zilnice.