Mesaje de Ziua Sarutului

6 Iulie - Ziua Mondială a Sărutului

Mesaje si urari de Ziua Internaţională a Sărutului - 6 Iulie.

Mesaje de Ziua Sarutului - La mulți ani de Ziua Internațională a Sărutului!Sărutul este cea mai răspândită modalitate de manifestare a sentimentelor de iubire și afecțiune... te sărut dulce! La mulți ani de Ziua Internațională a Sărutului!

Mesaje de Ziua Sarutului - E 6 Iulie! E Ziua Internațională a Sărutului!E 6 Iulie! E Ziua Internațională a Sărutului!

Mesaje de Ziua Sarutului - Te iubesc și te sărut!Un sărut este un truc fermecător de la natura, menit să oprească graiul, când vorbele devin de prisos! Te iubesc și te sărut!

Mesaje de Ziua Sarutului - Sărută-mă!Dacă ma privești să nu ma atingi, dacă mă atingi să nu mă săruți, dar dacă mă săruți te rog să nu te oprești. Sărută-mă!

Mesaje de Ziua Sarutului - Fiecare sărut de-al tău este ca un mic cutremur în inima mea. Sărută-mă!Fiecare sărut de-al tău este ca un mic cutremur în inima mea. Sărută-mă!

Mesaje de Ziua Sarutului - Pupici!Sărutatul este precum băutul apei sărate. Cu cât bei mai mult, cu atât setea este și mai mare… Pupici!

Mesaje de Ziua Sarutului - La mulți ani de 6 Iulie - Ziua Internațională a Sărutului!Din îndepărtare îți trimit pe o flore o dulce sărutare. La mulți ani de 6 Iulie - Ziua Internațională a Sărutului!

Mesaje de Ziua Sarutului - Te sărut dulce!Un sărut face inima tânăra din nou și șterge toate lacrimile. Te sărut dulce!

Mesaje de Ziua Sarutului - Să pier acum, murind într-un sărut!Te-am sărutat și-n moarte te-am pierdut. Să pier acum, murind într-un sărut!

Mesaje de Ziua Sarutului - De Ziua Internațională a Sărutului vă urez să aveți parte de săruturi pasionale!De Ziua Internațională a Sărutului vă urez să aveți parte de săruturi pasionale!

TOTAL: 15

Ziua Internaţională a Sărutului (International Kissing Day) este celebrată anual pe 6 iulie, iar ideea din spatele acestei sărbători este aceea ca oamenii să redescopere plăcerea atingerii buzelor. Sărutul reprezintă ceva cu totul special, acesta fiind cea mai răspândită modalitate de manifestare a sentimentelor de iubire și afecțiune.

#ZiuaSărutului #6Iulie #KissingDay

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje si urari de Ziua Internaţională a Sărutului - 6 Iulie.