Mesaje de Ziua Sarutului

6 Iulie - Ziua Mondială a Sărutului

Mesaje si urari de Ziua Internaţională a Sărutului - 6 Iulie.

Mesaje de Ziua Sarutului - La mulți ani de 6 Iulie - Ziua Internațională a Sărutului!Un sărut fără o îmbrățișare este ca o floare fără parfum… La mulți ani de 6 Iulie - Ziua Internațională a Sărutului!

Mesaje de Ziua Sarutului - Știu că tu ești jumătatea mea!Te-aș săruta dulce cât toată mierea din lume, dar tu mi-ai spus să te sărut cât jumătatea de miere din lume, iar tu mă vei săruta cât cealaltă jumătate. Știu că tu ești jumătatea mea!

Mesaje de Ziua Sarutului - La mulți ani de Ziua Internațională a Sărutului!La mulți ani de Ziua Internațională a Sărutului!

Mesaje de Ziua Sarutului - Un sărut virtual doar pentru tine!Mi-e dor de tine, mi-e dor... să te sărut, să te privesc, sa te mângâi, să te ascult, să te iubesc! Un sărut virtual doar pentru tine!

Mesaje de Ziua Sarutului - Te iubesc! La mulți ani de Ziua Internațională a Sărutului!Uit ca exist atunci când ma săruți! Te iubesc! La mulți ani de Ziua Internațională a Sărutului!

TOTAL: 15

Ziua Internaţională a Sărutului (International Kissing Day) este celebrată anual pe 6 iulie, iar ideea din spatele acestei sărbători este aceea ca oamenii să redescopere plăcerea atingerii buzelor. Sărutul reprezintă ceva cu totul special, acesta fiind cea mai răspândită modalitate de manifestare a sentimentelor de iubire și afecțiune.

#ZiuaSărutului #6Iulie #KissingDay

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje si urari de Ziua Internaţională a Sărutului - 6 Iulie.