Mesaje de Ziua Prieteniei

4 Februarie - Ziua Prieteniei pe Facebook

Mesaje pe care le poti trimite prietenilor tai de 4 februarie Ziua Prieteniei pe Facebook

Mesaje de Ziua Prieteniei - La multi ani prietene!Prietenia nu e un concept,nu e o notiune metafizica...prietenia e un curcubeu in toate culorile dragostei,e o promisiune nesfarsita,e un cadou pe care il deschizi iarasi si iarasi. La multi ani prietene!

Mesaje de Ziua Prieteniei - Prietenia nu tine de moda ... La multi ani de Ziua Prieteniei!Prietenia nu tine de moda, nu e ceva ce se poarta doar sezonul acesta, nu se cumpara si nu se vinde - este insa cea mai buna investitie in aceasta viata! La multi ani de Ziua Prieteniei!

Mesaje de Ziua Prieteniei - Cred in asa o prietenie! La multi ani dragii mei prieteni!O umbra poate aduce mangaierea altei umbre. Cand imparti cu prietenul aceeasi bezna, ai dreptul sa-l alegi in drumul tau ...spre lumina! Cred in asa o prietenie! La multi ani dragii mei prieteni!

Mesaje de Ziua Prieteniei - Zambeste! Alunga tristetea! Traieste clipa! La multi ani de Ziua Prieteniei!Zambeste! Alunga tristetea! Traieste clipa! La multi ani de Ziua Prieteniei!

Mesaje de Ziua Prieteniei - Prietenia inseamna un suflet in doua trupuri. La multi ani de Ziua Prieteniei!Prietenia inseamna un suflet in doua trupuri. La multi ani de Ziua Prieteniei!

Mesaje de Ziua Prieteniei - Prieten îţi este acela care intră, atunci când toţi ceilalţi ies! La multi ani de Ziua Prieteniei!Prieten îţi este acela care intră, atunci când toţi ceilalţi ies! La multi ani de Ziua Prieteniei!

Mesaje de Ziua Prieteniei - Prieten nu iti este cel cu care te vezi zilnic, ci cel căruia ii vrei binele, oriunde ar fi! La multi ani de Ziua Prieteniei!Prieten nu iti este cel cu care te vezi zilnic, ci cel căruia ii vrei binele, oriunde ar fi! La multi ani de Ziua Prieteniei!

Mesaje de Ziua Prieteniei - Prieten este acela care te ridica atunci când nimeni altcineva nu a observat că ai căzut! La multi ani de Ziua Prieteniei!Prieten este acela care te ridica atunci când nimeni altcineva nu a observat că ai căzut! La multi ani de Ziua Prieteniei!

Mesaje de Ziua Prieteniei - Pe oamenii speciali ii port mereu in inima, chiar daca sunt departe! La multi ani de Ziua Prieteniei!Pe oamenii speciali ii port mereu in inima, chiar daca sunt departe! La multi ani de Ziua Prieteniei!

Mesaje de Ziua Prieteniei - Prietena ta pe viata! La multi ani de Ziua Prieteniei!Diploma pentru cea mai buna prietena, pentru ca imi esti intotdeuna alaturi, pentru ca stii totul despre mine si ma intelegi! Prietena ta pe viata! La multi ani de Ziua Prieteniei!

TOTAL: 14

Facebook are ziua de nastere pe pe 4 februarie, iar fondatorul retelei de socializare Mark Zuckerberg propune tuturor utilizatorilor sa sarbatoreasca Ziua Prietenilor in aceasta zi, deci 4 februarie este ziua prieteniei pe facebook. Ziua internationala a prieteniei se sarbatoreste pe 30 iulie, mesaje de Ziua Internationala a prieteniei gasiti aici. De fapt ziua prieteniei trebuie sarbatorita in fiecare zi pentru ca nu exista viata fara prietenie.

#ZiuaPrieteniei #friendsday #facebook #4 februarie

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje pe care le poti trimite prietenilor tai de 4 februarie Ziua Prieteniei pe Facebook