Mesaje de Ziua Imbratisarilor

21 Ianuarie - Ziua Internațională a Îmbrățișărilor

O selectie de mesaje de 21 Ianuarie - Ziua Imbratisarilor si urari de Ziua Imbratisarilor

Mesaje de Ziua Imbratisarilor - De Ziua ImbratisarilorDe Ziua Imbratisarilor... considera ca ai fost imbratisata... si afla ca prietenia noastra inseamna mult pentru mine!

Mesaje de Ziua Imbratisarilor - Ai imbratisat deja astazi pe cineva?Ai imbratisat deja astazi pe cineva? Nu uita: nu pierde prilejul unei mari binefaceri...

Mesaje de Ziua Imbratisarilor - Linisteste-te, ma ai pe mine!Cateodata am nevoie doar de cineva care sa ma imbratiseze si sa-mi spuna: Linisteste-te, ma ai pe mine!

Mesaje de Ziua Imbratisarilor - Cel mai omenesc fel de a zbura e imbratisarea.Cel mai omenesc fel de a zbura e imbratisarea.

Mesaje de Ziua Imbratisarilor - Imbratisarea este cea mai sincera manifestare a iubiriiImbratisarea este cea mai sincera manifestare a iubirii.

Mesaje de Ziua Imbratisarilor - Imbratisarea barbatuluiPentru o femeie, cea mai eleganta imbracaminte este imbratisarea barbatului pe care-l iubeste.

Mesaje de Ziua Imbratisarilor - O mare imbratisare pentru a-ti spuneO mare imbratisare pentru a-ti spune... multumesc pentru tot ceea ce faci! Sunt atat de norocoasa ca imi esti prietena!

Mesaje de Ziua Imbratisarilor - Iti trimit o imbratisare care spune tot!Chiar daca esti departe de mine, in inima mea imi esti mereu aproape. Iti trimit o imbratisare care spune tot!

Mesaje de Ziua Imbratisarilor - Cateodata e mai bine sa imbratisezi cu dragosteCateodata e mai bine sa imbratisezi cu dragoste, decat sa vorbesti despre ea...

Mesaje de Ziua Imbratisarilor - Sa aveti parte de imbratisari cat cuprindeSa aveti parte de imbratisari cat cuprinde, ca vedeti cate beneficii aduc! Sa fie tandre, calde, sincere, magnifice, putenice, sa fie... sa fie imbratisari fara prea multe cuvinte, sa fie din suflet!

TOTAL: 21

În fiecare an, pe 21 ianuarie, este sărbătorită Ziua Internațională a Imbratisarilor. Sărbătoarea îmbrățișărilor a fost inițiată în 1986 în Michigan, SUA, de Kevin Zaborney, psiholog şi specialist în prevenirea delicvenţei juvenile. Îmbrăţişările ajută sistemul imunitar, vindecă depresia, reduc stresul, induc somnul. Îmbunăţesc relaţiile şi înlătură tensiunile, sunt cel mai bun mod de a comunica fără cuvinte, şterg graniţele materiale şi ating sufletele.

#ZiuaImbratisarilor, #21Ianuarie

Mesaje Urari Felicitari

O selectie de mesaje de 21 Ianuarie Ziua Imbratisarilor si urari de Ziua Imbratisarilor