Mesaje de Ziua Imbratisarilor

21 Ianuarie - Ziua Internațională a Îmbrățișărilor

O selectie de mesaje de 21 Ianuarie - Ziua Imbratisarilor si urari de Ziua Imbratisarilor

Mesaje de Ziua Imbratisarilor - Dor de oamenii pe care nu ii mai putem imbratisa!Uneori ni se face cumplit de dor de oamenii pe care nu ii mai putem imbratisa!

Mesaje de Ziua Imbratisarilor - Te imbratisez cu mare drag!Te port in mine, te port în suflet, te port în visuri, te port în brate, te imbratisez cu mare drag!

Mesaje de Ziua Imbratisarilor - Iti trimit o imbratisareIti trimit o imbratisare care sa iti arate cat esti de speciala!

Mesaje de Ziua Imbratisarilor - O imbratisare virtualaO imbratisare virtuala si cele mai frumoase urari de sanatate!

Mesaje de Ziua Imbratisarilor - O imbratisareO imbratisare, un zambet si un gand bun!

Mesaje de Ziua Imbratisarilor - Un pupic si-o imbratisareUn pupic si-o imbratisare, pentru o zi speciala!

Mesaje de Ziua Imbratisarilor - Va imbratisez cu dragVa imbratisez cu drag si dragoste, pe toti!

Mesaje de Ziua Imbratisarilor - Un zambet, un compliment, o mangaiere, o imbratisareUn zambet, un compliment, o mangaiere, o imbratisare... daruite din suflet pot atinge un alt suflet!

Mesaje de Ziua Imbratisarilor - Fie ca acest mesaj sa iti aduca linistea si fericireaFie ca acest mesaj sa iti aduca linistea si fericirea de care ai nevoie si ca iubirea sa ne imbratiseze sufletul!

Mesaje de Ziua Imbratisarilor - Azi imbratisez oamenii care ma iubescAzi imbratisez oamenii care ma iubesc si pe care ii iubesc.

TOTAL: 21

În fiecare an, pe 21 ianuarie, este sărbătorită Ziua Internațională a Imbratisarilor. Sărbătoarea îmbrățișărilor a fost inițiată în 1986 în Michigan, SUA, de Kevin Zaborney, psiholog şi specialist în prevenirea delicvenţei juvenile. Îmbrăţişările ajută sistemul imunitar, vindecă depresia, reduc stresul, induc somnul. Îmbunăţesc relaţiile şi înlătură tensiunile, sunt cel mai bun mod de a comunica fără cuvinte, şterg graniţele materiale şi ating sufletele.

#ZiuaImbratisarilor, #21Ianuarie

Mesaje Urari Felicitari

O selectie de mesaje de 21 Ianuarie Ziua Imbratisarilor si urari de Ziua Imbratisarilor