Mesaje de Ziua Fericirii

20 Martie - Ziua Internațională a Fericirii

20 martie este Ziua Internatională a Fericirii, iar noi ne propunem sa raspandim cat mai multa bucurie! Va propunem o selectie de mesaje de 20 martie Ziua Internationala a Fericirii si urari de Ziua Fericirii.

Mesaje de Ziua Fericirii - Prieteni dragi vă doresc o zi frumoasă și multă fericire!Prieteni dragi vă doresc o zi frumoasă și multă fericire!

Mesaje de Ziua Fericirii - Când ești în prejmea mea sunt cea ma fericită femeie din lume!Mie dor de tine și o știi bine când ești în prejmea mea sunt cea ma fericită femeie din lume!

Mesaje de Ziua Fericirii - O zi fericită pentru toți prietenii mei de pe facebook!O zi fericită pentru toți prietenii mei de pe facebook!

Mesaje de Ziua Fericirii - Cea mai simplă cale către fericireCea mai simplă cale către fericire este... să lași în urmă ceea ce te face tristă!

Mesaje de Ziua Fericirii - Cea mai simplă cale către fericireCea mai simplă cale către fericire este... să lași în urmă ceea ce te face trist!

Mesaje de Ziua Fericirii - O zi fericită prieteni dragi!Fericirea nu înseamnă să ai ceea ce dorești, ci să dorești ceea ce ai! O zi fericită prieteni dragi!

Mesaje de Ziua Fericirii - O zi a fericirii fericita pentru toti prietenii mei de pe facebook!O zi a fericirii fericita pentru toti prietenii mei de pe facebook!

Mesaje de Ziua Fericirii - E simplu. Fii Fericit!Adevărata fericire costă puţin, când costă mult nu e adevărată. E simplu. Fii Fericit!

Mesaje de Ziua Fericirii - E simplu. Fii Fericit!Dacă vrei să fii fericit o clipă, razbună-te, dacă vrei să fii fericit o viaţă, iartă! E simplu. Fii Fericit!

Mesaje de Ziua Fericirii - Când gândim pozitiv atragem oamenii buni și lucrurile bune langă noi!Optimismul este un magnet pentru fericire. Când gândim pozitiv atragem oamenii buni și lucrurile bune langă noi!

TOTAL: 22

Ziua internationala a fericirii (International Day of Happiness) este celebrata la 20 martie, fiind proclamata de Adunarea Generala a ONU prin Rezolutia 66/281 din 12 iulie 2012, potrivit site-ului ONU. "Cautarea fericirii este unul dintre obiectivele fundamentale ale fiintei umane", subliniaza Adunarea ONU in Rezolutia adoptata prin consens.

#ziuafericirii #20Martie

Mesaje Urari Felicitari

20 martie este Ziua Internatională a Fericirii, iar noi ne propunem sa raspandim cat mai multa bucurie! Va propunem o selectie de mesaje de 20 martie Ziua Internationala a Fericirii si urari de Ziua Fericirii.