Mesaje de Ziua Fericirii

20 Martie - Ziua Internațională a Fericirii

20 martie este Ziua Internatională a Fericirii, iar noi ne propunem sa raspandim cat mai multa bucurie! Va propunem o selectie de mesaje de 20 martie Ziua Internationala a Fericirii si urari de Ziua Fericirii.

Mesaje de Ziua Fericirii - Să fiți fericiți și iubiți!Căutarea fericirii este unul dintre obiectivele fundamentale ale fiinţei umane. Să fiți fericiți și iubiți!

Mesaje de Ziua Fericirii - La mulți ani de ziua fericirii!Fericirea este sensul şi scopul vietii, întreaga finalitate a existenţei! La mulți ani de ziua fericirii!

Mesaje de Ziua Fericirii - Să aveți o zi fericită alături de cei dragi!Oameni așteaptă toată săptămâna pentru vineri, tot anul pentru vară și toată viața pentru fericire! Să aveți o zi fericită alături de cei dragi!

Mesaje de Ziua Fericirii - Să fiți fericiți și iubiți!Fericirea nu poate fi cumpărată cu bani și dragostea nu poate fi obţinută cu forţa! Să fiți fericiți și iubiți!

Mesaje de Ziua Fericirii - La mulți ani de ziua fericirii!Fericirea este armonia dintre ceea ce gândești, ceea ce spui și ceea ce faci. La mulți ani de ziua fericirii!

Mesaje de Ziua Fericirii - Când vom învăţa toate aceste lucruri vom găsi și fericirea!Trebuie să învățăm să fim buni, să iubim, să iertam, să daruim, să fim oameni. Când vom învăţa toate aceste lucruri vom găsi și fericirea!

Mesaje de Ziua Fericirii - La mulți ani de ziua fericirii!Viaţa ta să fie un basm frumos. Sufletul să-ți fie cald și luminos. Să ai sănătate, pace și fericire. Vise împlinite şi multă iubire! La mulți ani de ziua fericirii!

Mesaje de Ziua Fericirii - Fericirea este singurul lucru care se dublează când îl împărțim la doi!Fericirea este singurul lucru care se dublează când îl împărțim la doi!

Mesaje de Ziua Fericirii - Fericirea e un lucru pe care nu-l poți atinge niciodatăFericirea e un lucru pe care nu-l poți atinge niciodată... dar in căutarea ei merită să alergi toată viața.

Mesaje de Ziua Fericirii - O zi fericită alături de cei dragi!Când iubești un om fericirea lui devine şi fericirea ta. O zi fericită alături de cei dragi!

TOTAL: 22

Ziua internationala a fericirii (International Day of Happiness) este celebrata la 20 martie, fiind proclamata de Adunarea Generala a ONU prin Rezolutia 66/281 din 12 iulie 2012, potrivit site-ului ONU. "Cautarea fericirii este unul dintre obiectivele fundamentale ale fiintei umane", subliniaza Adunarea ONU in Rezolutia adoptata prin consens.

#ziuafericirii #20Martie

Mesaje Urari Felicitari

20 martie este Ziua Internatională a Fericirii, iar noi ne propunem sa raspandim cat mai multa bucurie! Va propunem o selectie de mesaje de 20 martie Ziua Internationala a Fericirii si urari de Ziua Fericirii.