Mesaje de Ziua Barbatului

19 Noiembrie - Ziua Internațională a Bărbatului

Aici gasesti mesaje originale pe care le poti trimite sotului, iubitului, prietenului, tatalui tau, tuturor barbatilor din viata ta cu ocazia zilei barbatului - 19 noiembrie

Mesaje de Ziua Barbatului - La multi ani de Ziua Barbatului!Unul pentru toate si toate pentru unul. La multi ani de Ziua Barbatului!

Mesaje de Ziua Barbatului - Un mesaj virtual purtator de sentimente 100% veritabileUn mesaj virtual purtator de sentimente 100% veritabile. Te iubesc si La multi ani!

Mesaje de Ziua Barbatului - La multi ani iubitul meu!Un gand marunt pentru iubirea imensa pe care ti-o port. La multi ani iubitul meu!

Mesaje de Ziua Barbatului - La multi ani, de ziua barbatului, 19 noiembrie!Un barbat de succes este cel care face mai multi bani decat poate cheltui. O femeie de succes este cea care poate gasi un astfel de barbat. La multi ani, de ziua barbatului, 19 noiembrie!

Mesaje de Ziua Barbatului - La multi ani Barbate!Printre multitudinea de zile ale femeii, iti urez un calduros La multi ani Barbate!

Mesaje de Ziua Barbatului - La multi ani, iubitule! Azi poti sa faci doar ce vrei tuLa multi ani, iubitule! Azi poti sa faci doar ce vrei tu. De maine incolo... stii ca eu sunt sefa!

Mesaje de Ziua Barbatului - La multi ani barbatele!La multi ani barbatele! Azi poti sa faci doar ce vrei tu. De maine incolo oricum vei face tot ce vreau eu!

Mesaje de Ziua Barbatului - La Multi Ani barbatul meu drag si scump! Ziua Barbatului - 19 noiembrieLa Multi Ani barbatul meu drag si scump! Ziua Barbatului 19 noiembrie

Mesaje de Ziua Barbatului - La Multi Ani Iubire draga!La Multi Ani Iubire draga! Se spune ca azi e ziua barbatilor cu toate ca nu multi merita ca sa aibe aceasta onoare! Dar pentru mine tu nu meriti o singura zi ci pe toate pe care le petrec si le voi petrece de acum inainte alaturi de tine! Iti multumesc!

Mesaje de Ziua Barbatului - Iti urez o zi a barbatului in care sa te bucuri de fiecare raza de soare si de fiecare pata de verdeataIti urez o zi a barbatului in care sa te bucuri de fiecare raza de soare si de fiecare pata de verdeata si... de dragostea mea neconditionata. La multi ani!

TOTAL: 17

Ziua Internationala a Barbatului(ZIB) este un eveniment anual sarbatorit pe 19 noiembrie. Parlamentul a votat sarbatorirea zilei barbatului in Romania ca sarbatoare oficială a statului roman. Prima data cand aceasta zi se va sarbatori este data de 19 noiembrie 2016.

#ziuabarbatului #19noiembrie

Mesaje Urari Felicitari

Aici gasesti mesaje originale pe care le poti trimite sotului, iubitului, prietenului, tatalui tau, tuturor barbatilor din viata ta cu ocazia zilei barbatului - 19 noiembrie