Mesaje de Ziua Barbatului

19 Noiembrie - Ziua Internațională a Bărbatului

Aici gasesti mesaje originale pe care le poti trimite sotului, iubitului, prietenului, tatalui tau, tuturor barbatilor din viata ta cu ocazia zilei barbatului - 19 noiembrie

Mesaje de Ziua Barbatului - De ziua ta, dragul meuDe ziua ta, dragul meu, pentru ca sunt desteapta, frumoasa si deschisa la minte, treaca de la mine... La multi ani!

Mesaje de Ziua Barbatului - De ziua barbatilor iti doresc vreo 700 de mega plini de femei!De ziua barbatilor iti doresc vreo 700 de mega plini de femei!

Mesaje de Ziua Barbatului - Daca te-ai simtit oropsit de pe 1 pana pe 8 MartieDaca te-ai simtit oropsit de pe 1 pana pe 8 Martie, azi ai voie sa te bucuri - nu trebuie sa imi mai cumperi nimic!

Mesaje de Ziua Barbatului - La multi ani tuturor barbatilor! 19 noiembrie - Ziua BarbatuluiChiar daca nu au sensibilitatea, frumusetea, delicatetea femeilor, barbatii sunt unici. La multi ani tuturor barbatilor! 19 noiembrie - Ziua Barbatului

Mesaje de Ziua Barbatului - Te iubesc! La multi ani de Ziua Barbatului!Cand ma uit afara, vad doar vant si ploi. Cand ma uit la cer, e mereu innorat si cenusiu. Dar cand ma uit la tine stiu ca va veni timp frumos, pentru ca tu esti soarele si primavara mea. Te iubesc! La multi ani de Ziua Barbatului!

Mesaje de Ziua Barbatului - Cand este Ziua Barbatului sau pe ce data se sarbatoreste? Ziua Barbatului este in fiecare ziCand este Ziua Barbatului sau pe ce data se sarbatoreste? Ziua Barbatului este in fiecare zi, asa raspundem noi, pentru ca suntem niste barbati puternici exact cum spune reclama aceea...

Mesaje de Ziua Barbatului - Azi, de Ziua Barbatului, Ai voie sa bei cate beri vreiAzi, de Ziua Barbatului, Ai voie sa bei cate beri vrei, Sa te joci pe calculator cat doresti, Sa-ti arunci hainele pe unde apuci, Sa te uiti la meci cu baietii, Sa lasi vasele nespalate, Sa faci... ce vrei. Toate astea pentru ca de maine, Totul va revenii la normal... La multi ani!

TOTAL: 17

Ziua Internationala a Barbatului(ZIB) este un eveniment anual sarbatorit pe 19 noiembrie. Parlamentul a votat sarbatorirea zilei barbatului in Romania ca sarbatoare oficială a statului roman. Prima data cand aceasta zi se va sarbatori este data de 19 noiembrie 2016.

#ziuabarbatului #19noiembrie

Mesaje Urari Felicitari

Aici gasesti mesaje originale pe care le poti trimite sotului, iubitului, prietenului, tatalui tau, tuturor barbatilor din viata ta cu ocazia zilei barbatului - 19 noiembrie